Vikatikkejä

tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Apua kaivataan

Tietääkö kukaan, kuka pk-seudulla tekisi tilauksesta piparkakkumuotteja? Olisi idea, mutta taidot eivät riitä muottien vääntämiseen. Vinkkejä otetaan vastaan osoitteessa katjak@saunalahti.fi.

Muutimme muutama viikko sitten uuteen kotiin. Muuttolaatikot on jo purettu (osa lattialle), mutta mattoja ja lamppuja puuttuu. Lisäksi pitäisi käydä läpi hirveät määrät sälää ja luopua suurimmasta osasta. (Opiskeleville sukulaisille tiedoksi, että tulkaa hakemaan: kodin tekstiilejä, kirjoja, pienkoneita ja astioita olisi jaossa.)

Joululomalla maalataan vielä pari seinää ja kiinnitetään seinäkaappeja. Siihen asti keskitytään hallitsemaan kaaosta ja etsimään hukassa olevia tavaroita. Joka ilta makuuhuoneessa kompastun hääpukuni vannealushameeseen, mutta mitään jokapäiväisessä käytössä yleensä olevaa, kuten sitä harmaata toimistouskottavaa hametta, ei löydy mistään. Ilmeisesti uusi koti syö vaatteitani. (Onkohan se sukua sille vanhan asunnon kaapille, joka pienensi vaatteita?) Jos jonakin päivänä tulen töihin vanhojentanssipuvussani, tiedätte että asunto on ahminut kaiken muun.

Edit: lisäksi Blogger kääntää tekstiä jostakin syystä hindiksi, jos kirjoitan sen suoraan ikkunaan (tämä ei ole vitsi!). Copy-pastetessa ongelmaa ei ole. Mistä tämä voi johtua?

2 kommenttia:

  • Onnea uuteen kotiin, itse muutimme kesällä =) (...kivaa puuhaa =b )

    Kirjoittaja: Blogger mari, 10. joulukuuta 2008 klo 10.59  

  • anteeksi, mutta Hidiksi :D Voi elämä! Tietokeet on niiiiiin "mainioita"!!! Jaksamista sinne muuttamisen keskelle ja uuteen tupaan paljon onnea! ! !

    Ja jos sie mahdut vielä vanhojentassipukuun niin greit, mulla se repesi vetskarista yksi punaviininhuuruinen ilta muutama vuosi sitten :D

    Kirjoittaja: Blogger Piuku, 10. joulukuuta 2008 klo 16.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu