Vikatikkejä

lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Muuttomyynti

Uskokaa tai älkää, kyllä minä vielä neulon. Mutta tässä on ollut vähän muutakin...

*fanfaareja* Asunto on myyty! Ja uusi ostettu. Ja muutto kahden viikon päästä. Kiesus. Villi veikkaus, että kohta tässä blogissa myydään lankaa. Muuttaminen pakottaa aina katsomaan totuutta iirikseen ja myöntämään, kuinka paljon lankaa sitä onkaan tullut ostettua ja piiloteltua mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Mutta päästäkseni noihin ihmeellisiin paikkoihin pitää ensin myydä vähän huonekaluja pois alta.

Muuttofirmoja kilpailuttaessani huomasin, että neulominen on hyvä harrastus ahkeralle muuttajalle. Vaikka lankaa olisi kuinka paljon, yksi riskiotteinen muuttomies kyllä jaksaa kantaa ne kaikki. Pianonsoittajan harrastusväline taas ei siirrykään yhtä näppärästä (kaikki muuttofirmat kysyivät, että eihän meillä ole pianoa, oikeasti!), puhumattakaan esimerkiksi kangaspuista.

3 kommenttia:

 • Langat ovat myös mitä oivallisin pehmuste esim. lasien väliin. Koitapa samaa vaikka nuottipinkalla - ei toimi...

  Kirjoittaja: Anonymous pirren, 1. marraskuuta 2008 klo 16.16  

 • Yksi muuttojen taikasana: palomiehet.

  Kirjoittaja: Blogger KirsiÄr, 1. marraskuuta 2008 klo 21.58  

 • Näin pianonsoiton harrastajana voisin sanoa, että mä en myöskään antaisi ihan kenen tahansa siirtää pianoa. Mutta sekä minun että muuttomiesten onneksi, siihenkin hommaan löytyy omat ammattilaisensa. :)

  Mutta kiva kuulla susta taas! :) Tai siis eihän me tunneta tai mitään... mut siis blogiasi oon seuraillut kun on hauskoja juttuja sulla. Heh.

  Kirjoittaja: Blogger tiinanen, 7. marraskuuta 2008 klo 8.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]



<< Etusivu