Vikatikkejä

keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Syksy on taas

Pikkuveli menetti taas ajokorttinsa, flunssaa pukkaa ja puikoilla on sukkia. Se on siis taas syksy.

Jäin eilen kotiin kuumeista lasta hoitamaan. Aamupäivällä lapset katsoivat piirrettyjä ja minä tiskasin, pyykkäsin, siivosin ja leivoin kakkua Abban tahdissa kuin paraskin desperate housewife. Kun laitoin kakun uuniin, huomasin oudon tunteen kurkussa, ja leipomuksen jäähdyttyä syöntikelpoiseksi kurkku oli jo niin kipeä etten kärsinyt edes maistaa kakkua.

Ennen lasten syntymää flunssa tarkoitti sitä, että sai maata koko päivän sohvalla suklaalevyn ja teekupin kanssa katsomassa Frendejä. Sarja on vaihtunut Gilmoren tytöiksi, lapset anastivat suurimman osan suklaasta ja välillä siitä sohvalta on noustava ja hoiperreltava katsomaan, miten lapset saavat noin pahaenteistä meteliä aikaiseksi - tai, pahempaa, miksi he ovat niin pahaenteisen hiljaa - mutta muuten konsepti on sama.

Näin tässä taannoin useammassakin blogissa suorakulmaisen huivin, jossa oli vuorotellen neulottu isommilla puikoilla sileää ja pienemmillä ainaoikeaa. Yritin turhaan kaivaa mallia Ravelrystä. Vinkkejä, anyone? Kipeänä neulotaan simppeliä mallia ihkulangasta, ja se malli vielä puuttuu.

4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu