Vikatikkejä

sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Keittiökuvia

Tässä tulee niitä lupaamiani keittiökuvia. Tästä lähdettiin:


...ja tältä se näyttää nyt. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen ja toivottavasti joku rakastuu tähän niin, että ostaa koko asunnon.Keittiö oli alkuperäinen, vuodelta 1981. Kaapit, työvalot ja työtasot ostettiin Ikeasta, ja lisäksi rahaa upposi keittiön maalaamiseen, sähkömieheen, laatoittajaan,putkimieheen ja kahteen riskiin mieheen jotka kiinnittivät kaapit seinille ja rakensivat sokkelin.

Neulerintamalla kärsitään viimeistelypläähistä (yksi neuletakki on ollut kohta kuukauden pelkkiä nappeja vaille valmis, kun hukkasin kaikki pienet neulani enkä saanut ostettua uusia). Käytin myös yhden lauantain metsästäen täydellistä harmaata neuletakkia KAUPASTA vain löytääkseni ruokaostoksilla CM:n alekorista vajaan kilon verran täydellisen väristä Nallea alehintaan. Nyt puuttuu vain täydellinen ohje. Siis: palmikoita, raglanhihat, syvä v-pääntie eikä leveitä kauluksia. Osaava säveltäisi omasta päästään mutta meillä ei asu yhtään tarpeeksi osaavaa.

2 kommenttia:

  • Heissan! Hauskaa, että olet taas palannut blogimaailmaan. Löydettyäni blogisi tossa joku aika sitten, luin oikeesti kaikki noi vanhemmat tekstit läpi ja monesti nauroin juttujas ihan ääneen. :D

    Ja on muuten hieno uus keittiö. Kelpais ainakin mulle.

    Kirjoittaja: Blogger tiinanen, 17. elokuuta 2008 klo 21.01  

  • Upea muutos! Mä haaveilen kans uusista keittiön kaapeista (realistisempi versio unelmastani) ja vielä mieluummin keittiön täysremontista Marko Paanasen suunnittelemana (se epärealistisempi versio...) :-)

    Kirjoittaja: Anonymous Kutri, 11. syyskuuta 2008 klo 9.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu