Vikatikkejä

sunnuntaina, elokuuta 10, 2008

Brea Bag

Hiljaisuus Vikatikkilässä selittyy keittiöremontilla. Yhteenvetona sanottakoon, että Ikea osaa pakata pieneen tilaan ja kirjoittaa huonoja ohjeita, mutta lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Ennen-jälkeen -kuvia luvassa lähiaikoina.

Neulerintamalla eletään voimakasta sukka- ja lapaskautta. Nämä muutamat sadepäivät muistuttivat ikävästi, että syksy saapuu ja ipanat ovat kasvaneet sitten viime talven. Olen muuten neulonut kaikki uudet sukat magic loop -tekniikalla enkä ikävöi enää sukkapuikkoja.


Brea Bag

Malli: Berocco
Lanka: Novita Suvi (100 % puuvilla)
Langanmenekki: vajaa 100 gTässä kuvassa laukun muoto näkyy paremmin. Törmäsin ohjeeseen Ravelryssä ja poimin sen talteen. Se odotteli tovin toteutusta ennen kuin insipiroiduin piirtämää kaavion (minä en jaksa rivi riviltä -luettavia mallineuleita) ja onneksi tallensin kaavion kovalevylle, sillä näitä laukkuja saattaa syntyä toinen ja kolmaskin. Eka versio on vähän pieni ja päätyneekin Blogityttären leikkeihin, ja olkahihaan kannattaa selkeästi käyttää jotain tukevampaa kuten alkuperäinenkin ohje suositteli. Vähän paksummalla langalla ja isommilla puikoilla sekä vanhasta vyöstä tuunatulla olkahihnalla saattaisi syntyä syksyn ihanin laukku.

(Loppukevennys: täytän syksyn aikana maagiset 30 v ja sain viime viikolla markkinointipostia inkontinessisuojavalmistajalta, ihan näytteiden kera. Niin että jos ei vielä ollut ikäkriisiä niin nyt on.)

3 kommenttia:

 • Kaunis laukku, pikkuneiti on varmasti mielissään.

  Markkinointipostista: mieheni tilasi jostain syystä Kodin Kuvalehden. Ihan omalla nimellään. Hänelle lähetettiin tilaajalahjana myös ko. valmisteita, vielä lisämääritteellä lady...

  Kirjoittaja: Blogger Karoliina, 10. elokuuta 2008 klo 20.31  

 • Onpas kiva laukku!

  Kirjoittaja: Anonymous Eila, 10. elokuuta 2008 klo 20.56  

 • Hei!
  Ajattelin informoida Sinua tekemästäni villatakista Minttumaaria-huivin ohjetta mukaillen. HUiveja olen tehnyt jo aiemmin useampia ja malli on aivan IHANA. Yhden huivin ollessa pingoittumassa olkkarin matolla "keksin" alkaa kokeilla, millaisen bolero/olkalärpäke tms. mallista saisi ja lopputulos oli villatakki. Olen vielä kokematon bloggaaja, enkä osaa laittaa suoria linkkejä, mutta jos kiinnostaa projektin etenemistä voi käydä katsomassa blogissani: http://mammutinpuikot.blogspot.com/
  Neulerikasta syksyä!
  Mammutti

  Kirjoittaja: Blogger Mammutti, 17. elokuuta 2008 klo 12.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu