Vikatikkejä

perjantaina, toukokuuta 09, 2008


Viime viikot ovat menneet hyvin muotiblogihenkisesti: kirppiksiä kierrellen ja hamahelmillä askarrellen. Vanhana Super Mario -fanina en voinut vastustaa, kun löysin nämä ohjeet. Yllä oleva sienimies on vähän pienempi ja simppelimpi kuin videolla nähdyt, juuri sopiva avaimenperäksi.

Last few weeks I've been typical finnish fashion blog stuff: going flea markets and crafting with hama beads. I was inspired of this video. This mushroom man is a bit simpler than those on the video, just perfect size for a key ring.Ne mokomat lisääntyvät kuin kanit.
They multiply fast. Like rabbits.


Tämä idea kolminkertaista korviskokoelmani. Ongelma vain on, että taidan olla liian vanha ollakseni uskottava nämä korvissa...
This idea made my earring stash three times bigger than it used to be. I'n just afrade I'm too old to wear these in public...

1 kommenttia:

  • Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

    Kyselylomakkeeseen


    Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

    Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

    Kirjoittaja: Blogger Katja, 10. toukokuuta 2008 klo 12.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu