Vikatikkejä

sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

Tämä tilataideteos on esitteillä olohuoneessamme seuraavat kaksi vuorokautta. Pingotin neuletakin palaset "vierashuoneeseemme" (joka siis sisältää kokonaisuudessaan yhden patjan olohuoneen lattialla). Mitä enemmän tuota herneenvihreää Samosta katselen, sitä varmemmin ostan sille vähän tummemman vihreää värjäysainetta. Väri itsessään on kaunis, mutta kalvakkaa hipiääni se ei imartele.

Kyseessä on siis neuletakki. Malli on viime kesän Novitasta, nro 68. Neuloin toiseksi pienimmän koon, mutta leveiden pitsikuvioiden välissä neulottu suora osuus rullaantuu ikävästi. Helmaan ei siis tullut helmineuletta tai resoria. Ehkä ongelma ei olisi ihan tätä luokkaa, jos olisin noudattanut ohjetta enkä neulonut takkia saumattomana kainaloihin saakka. Jää nähtäväksi, tekeekö pingotus ihmeitä vai pitääkö turvautua voodooseen.

Alla 4,5-vuotiaan tyttäreni hamahelmiaskarteluja. Keltainen pötkylä mustilla pilkuilla on "patonki, jossa on vähän palannutta".

Ja alla minun askartelujani, rintaneuloja ja avaimenperiä. Yo-lakin kullanvärinen helmi löytyi Kampin Askarellista, jossa oli oikein hyvä valikoima hamahelmiä ja -muotteja. Hinnat tosin olivat vähän suolaisemmat. Perusvärit olen löytänyt edullisimmin BR-lelukaupasta ja perusmuottipakkaukset Citymarketista.


Lopuksi hyshys-osastoa: Ullan deadline lähestyy. Tämä pääsee seuraavaksi pingotukseen ja beta-versio on jo puikoilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu