Vikatikkejä

maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Tuliaisia Tallinnasta + ihana kotiinpaluu

This time only in Finnish. Long story short: my DS threw up in our coach. No place to knit.

Asiaan voisi suhtautua positiivisesti ja todeta, että on se hyvä että tulee pestyä sohvan päälliset edes kerran vuodessa.

Huomattavasti helpompaa on kirota maailmankaikkeutta ja kysyä, miksi lapsen pitää oksentaa juuri sohvalle eikä esimerkiksi kylppärin laattalattialle.

Pääsiäisen aluksi hölkkäsin Tallinnan läpi ja toin mukanani langat kahteen huiviin ja muutamaan sukkapariin. Addikokoelmakin täydentyi. Nyt olisi hyvä hetki kiskaista arkistosta esiin lohtulangat ja neuloa vähän Gilmoren tyttöjen tahdissa, mutta a) GT:n kolmas tuotantokausi on katsottu läpi eikä tähän hätään saa jatkoa mistään, ja b) suurin osa siitä mukavasta neulomispaikasta sohvan nurkassa tiputtaa nyt vettä pyykkitelineellä.

Jos kaapista löytyisi nyt suklaamunia, söisin itseni sokerihumalaan alta kymmenen sekunnin. Mutta kun ei. Onneksi ostin Tallinnasta suklaalikööriä. Lasten nukkumaanmenoaikaa odotellessa voi laittaa jääpalat tekeytymään ja pestä muutaman koneellisen oksulle haisevia vaatteita.

2 kommenttia:

  • Nyt ei selvästikään ole oikea aika vaatia kuvia langoista, huomasin nimittäin etten tullut kurkkineeksi tarkemmin mitä lankoja ostit.
    Minäkin laitoin juuri tunnustukset blogiin. Parantumisia pienelle!

    Kirjoittaja: Blogger Altocumulus, 24. maaliskuuta 2008 klo 16.08  

  • Hei, tulin kertomaan, että sain valmiiksi ihanaisen Minttumaarin ohjeellasi. Tsemppiä asunnonvaihtoon. Kolmen vuoden takainen ruljanssi on vielä tuoreessa muistissa.

    Kirjoittaja: Anonymous Päivi, 6. huhtikuuta 2008 klo 15.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu