Vikatikkejä

sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Kerroinko jo, että asunnonvaihto sucks?

Asuntonäyttöön muutama tunti. Lapset kumosivat olkkariin viisimiljoonaalitraa hamahelmiä ja kaikkea-muuta-kuin-päiväkuiva, uusiin Autot-pikkuhousuihinsa ihastunut kuopus on pissannut sille samalle matolle (joka ei mahdu pesukoneeseen) kolme kertaa kahden päivän aikana. Määenkestä.

Ja tän kroonisen siivouksen säikäyttäminä lasten villasukat ovat paenneet demilitarisoidulle vyöhykkeelle ja jäljelle jäi vaan muutama vähän hitaampi yksilö, kaikki luonnollisesti eri paria. Lapset siis kaaostavat, mies hikoilee imurin varressa ja mä tikutan sormet verillä pikkuisia sukkia muovisesta kotimaisesta sukkalangasta, kun muutakaan ei ole eikä tässä mihinkään lankakauppaan ehdi kun pitää pestä ketsuppi irti keittiön katosta.

Huomasin tänään Hesarista, että Vanhassa Satamassa olisi käsityömessut. Eilen sinne olisi ehtinyt, mutta mä olen jotenkin onnistunut missaamaan koko uutisen. Tänään kierretään kivojen messujen sijaan pettymässä myytävien asuntojen sijaintiin, kuntoon, hintaan tai kalliisti korjattaviin sisustusratkaisuihin (mintunvihreät kaakelit kylppärissä - mikä ihmisiä oikein vaivaa?).

Asunnonvaihto on hanurista.

Mutta jotan positiivista sentään: Ullan kevänumero on jäsenten esikatselussa.

1 kommenttia:

  • Älä lannistu! Se juuri teille sopiva yksilö asuntojen suuressa kirjossa tulee vastaan kyllä vielä. Mulla oli aikoinaan tapana tehdä lista päivän kierrettävistä asunnoista, listasin ne kuvien kera ja laitoin karttaan merkit. Kierroksen jälkeen jos vielä vaikutti lupaavalta, niin soitimme näytön tai kävimme lähiaikoina olevassa. Tosin siihen aikaan meillä ei ollut kahta ihanaa termiittiä.

    Kirjoittaja: Blogger Tuatara, 2. maaliskuuta 2008 klo 15.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu