Vikatikkejä

sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Kurkistus kotiini / Peak at our home


This time only in Finnish.


Tapasimme tällä viikolla monta kiinteistönvälittäjää ja yhdelle heistä annoimme tehtäväksi hankkiutua eroon kodistamme mahdollisimman hyvällä hinnalla ja mielellään pian. Samaan aikaan toivomme kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että joku hölmö myy polkuhintaan 4h+k+s -paritalonpuolikkaansa täältä läheltä ja että me ehdimme käyttämään hänen hölmöyttään hyväksi ensimmäisenä. Asuntojen hinnat ovat nousseet hurjasti niiden viiden vuoden aikana, jotka olemme täällä asuneet.

Pelaamme lottoa kestona.

Lapset suunnittelevat uuden kodin pihalle muumitalon näköistä leikkimökkiä ja minä koristeomenapuuta, jonka alla voisin istua neulomassa. Äiti käski haistella uuden kodin nurkat tarkkaan homeen varalta. (Ja armas haluaisi päältä ajettavan ruohonleikkurin. Miehet!)


Olemme jo alkaneet valmistautua tulevaa muuttoa varten: neiti 4v auttaa syömällä pakastinta tyhjäksi jäätelöpuikoista ja minä yritän neuloa lankavarastoani pienemmäksi (huiveja on helpompi muuttaa kuin karkailevia lankakeriä, eikö?).

3 kommenttia:

  • Meilläkin jossain vaiheessa muutto tulossa. Syödään mm. säilykevarantoja pois (molemmilla taustalla köyhät opiskeluajat, jolloin tomaattimurska saattoi viedä pitkälle). Lankojakin kudon pois. Ja kirpparille kannetaan ylimääräisiä. Onneksi vuokralaisen on aika helppo nostaa kytkintä.

    Kirjoittaja: Blogger KirsiÄr, 11. helmikuuta 2008 klo 8.52  

  • Ehdottoman tärkeitä muutonvalmistelutoimenpiteitä :) Ja huivit on huomattavasti helpompia muutettavia, eipähän kukaan ainakaan kommentoi lankavaraston kokoa.

    Kirjoittaja: Blogger Duchess, 11. helmikuuta 2008 klo 9.38  

  • Toivottavasti saatte pian asunnon kaupaksi ja löydätte teille sopivan uuden kodin. Tarjontaa toki on, mutta kohtaako kysyntä tarjonnan on kai oleellisempaa. Tsemppiä!

    Kirjoittaja: Blogger Tuatara, 21. helmikuuta 2008 klo 11.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu