Vikatikkejä

lauantaina, elokuuta 18, 2007

Takaisin töihin - Back at work

Olen palannut töihin 2,5 vuoden hoitovapaan jälkeen ja nauttinut olostani. Toimistouskottavat vaatteet, ulkona syödyt kiireettömät lounaat ja aikuisten ihmisten kanssa keskustelu ovat luksusta.

I recently started working again. Last 2,5 years I've been stay-at-home-mom so office clothes, lunches in a real restaurant and talking with adults feels so luxury.

Tätä kirjoittaessani mieheni hankaa mikroaaltouuniamme puhtaaksi. Sen sisusten puhdistaminen oli helppo nakki, mutta uunin päälle on ikuistunut ultrakuva, se viimeisin. (Lasten ultrakuvat on liimattu vauvakirjoihin. Mikron päälle unohtui - ja liimaantui - kuva, joka todistaa että kierukka on oikealla paikallaan ja raskaaksi tuleminen mahdotonta. Tämä viimeisin kuva oli melkein yhtä ihana kuin kaksi ensimmäistä.)

When I write this my husband is scrubbing our microwave owen. I forgot an old ultra sound picture on top of it and it got stuck. (Baby ultra sound pictures are in kids baby books, this picture tells that the IUC is in a right place and that I canär get pregnant. That last picture was almost as joyfull as the first ones.)
Neuleet edistyvät hitaasti, kun iltaisin ei ole aikaa neuloa. Tällä hetkellä työn alla on musta Minttumaari, hautajaiset tiedossa.

Since I started working I really haven't has time to knit. At the moment I've been making black Minttumaari scarf fos a funeral to be.


Loppukevennys: kuuma parveke + parvekelasit kiinni + Tiimairn kynttilät = uniikkia muotoilua.

Hot balcony + cheat candles = unique design.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu