Vikatikkejä

torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Kirjaostoksia - Book shopping

Ullan kansikuvaneuleen suunnittelijana sain 50 € lahjakortin Hobboksiin. Koska lapset tulivat mukaan ostoksille, selasin Hobboksin valikoimaa jo etukäteen ja kurkkasin kiinnostavien kirjojen sisälle Knitpicsin sivuilla. Kirjoitin itselleni ostoslistan ja kuvittelin jo tienneeni, mitä haluan. Perillä kirjakaupassa selasin röykkiöittäin ihania mallineulekirjoja ja valinta oli todella vaikea - jos rahavarat olisivat antaneet myöten, olisin ostanut kirjoja koko kassillisen!

I got 50 € gift token to Hobboks for designing the cover knit to Ulla. I had to take kids shopping with me so I tried to think before what books I would like to have. In Knitpicks you get to peek inside books covers. I allready had a shopping list, but in the shop I found so much lovely knitting books I*d like to have 'em all.


The Ultimate sourcebook of Knitting and Crochet Stitches ja Neulojan käsikirja asuvat nyt kirjahyllyssäni. Ihania! Insipiroivia!

The Ultimate sourcebook of Knitting and Crochet Stitches and Knitters handbook live now in my book shelf. Lovely! Inspired!

Noiden kahden kirjan jälkeen lahjakortista jäi vielä hitusen yli. Strategisesti oikealla hetkellä 3,5-vuotias tyttäreni kiskaisin hyllystä Prinsessojen askartelukirjan ja sai kuin saikin ensimmäisen käsityökirjansa. Ja ansaitsihan kansikuvamalli oman palkkionsa!

After buying those two I had little money left in my gift token. In a stretgically right moment my 3,5 years old daughter showed me Princess Crafting book and she did got her first hobby book. And as a cover modell she did deserve her price!


Tämän ostin itselleni Prisman alehyllystä. Eddingsin fantasiakirjat tutustuttivat minut genreen ja se oli menoa. Ei ole Belgarionin tarun voittanutta. Hassu sattuma oli, että Prisman kassalla myyjä yltyi kehumaan kirjaa ja kertoi, että se oli ensimmäinen hänen lukemansa fantasiakirja.

This is for my self. David Edding's fantasy books introduced me to genre and there was no turning back.

4 kommenttia:

 • Eddingsin kirjat ovat todella mukaansatempaavia. Luin Belgarionin ja Mallorean tarut -96 Lontoossa englanniksi ja jokin vuosi sitten piti lukea ne vielä suomeksikin.

  Kirjoittaja: Blogger Carita, 14. kesäkuuta 2007 klo 22.32  

 • Onnea kansikvakilpailun voitosta!

  Mie olen kans aloittanut Eddingsillä fantasiakirjojen parissa, tosin olen lukenut vain Belgarionin tarun (kaikki lopt oottaa hyllyssä, tosin en sitä ihan uusinta sarjaa ole hankkinut enää). Kun vaan kaikelta muulta ehtii niin pitää jatkaa Mallorean tarun parissa.

  Oletko Robin Hobb:in kirjoja lukenut? Suosittelen :))

  Kirjoittaja: Blogger Jonna, 15. kesäkuuta 2007 klo 9.00  

 • Samma här, Belgarionin taru tais olla ensimmäiseni. Koukkunnuin ihan täysin, mutta sitten rupesi harmittaman kun Eddings alkoi toistaa itseään. Samat hahmot, eri nimet - blaah. Ehkä nyt taas monen vuoden tauon jälkeen voisi yrittää seuraavaa sarjaa. Pakko hehkuttaa perään yhtä suosikkifantasiakirjaani, William Goldmanin "The Princess Bride: S. Morgenstern's Classic Tale of True Love and High Adventure", suosittelen lämpimästi.

  Kirjoittaja: Blogger Totoro, 15. kesäkuuta 2007 klo 9.31  

 • Voih! Tuli niin nuoruus mieleen, kun luin Belgarionin ja Mallorean tarut viisitoista vuotiaana eli viisitoista vuotta sitten, minulla on itsellä kaikki osat tallessa, polgaran kirja ja tuo belgarath minulta vielä puuttuu (enpä ole koko sarjaa aikoihin miettinyt) Ehkäpä se minuakin vastaan vielä joskus kävelee...
  Mukavaa kesää! A.

  Kirjoittaja: Anonymous Alppihaidi, 27. kesäkuuta 2007 klo 8.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu