Vikatikkejä

tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Tämä päivä alkoi huonosti, mutta parani kun posti tuli. Altocumulus lähetti minulle ihanan silkkivillaisen huivin, josta kuva löytyy täältä. KIITOS! En voi ottaa kuvaa itse, koska kameran objektiivi on MÄSÄNÄ ja nämä asiaan perehtyneet harrastelijat eivät ole älynneet ostaa peruskitin lisäksi muita objektiiveja. Onneksi vakuutus korvaa, mutta omavastuun verran ottaa päähän. Muita päivää pilaavia elementtejä ovat mieheni viidettä päivää jatkuva mystinen kuume, kuopuksen öisistä kauhukohtauksista johtuva univelka ja akuutti huivilangan puute, joka aiheuttaa suorastaan hirvittävää kärsimystä. Nih.

This day started out badly, but got better when I received my mail. Altocumulus sent me a lovely silky-wool scarf (picture here). I can't photograph it by myself, 'cause the objective of our camera is broken. Luckily we have an insurance, but I'm still pissed. Also my husband have had a fever for five days and I haven't got enought sleep thanks to my yeals-at-night DS. And I suffer from acute lack of scarf yarn.

Mutta Basilika II on edelleen hengissä. Maineeni kasvien kauhuna on kärsinyt pahan kolauksen.

But Basilica II is still alive. I'm not that good killing plants anymore.Myös jälkikasvu on innostunut käsitöistä - tai sitten ei. Valitettavasti kuva on lavastettu.

My DD has got excited in yarb - or not. This picture is set up.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

  • Nuo kauhukohtaukset ovat meidänkin perheessä juuri nyt arkea. Kuopukselta leikattiin nielurisat viikko sitten ja siitä lähtien noita kohtauksia on riittänyt joka yölle useampia. Kivaa.... toivottavasti helpottaa sekä teillä että meillä.

    Kirjoittaja: Anonymous Lankavuori, 22. toukokuuta 2007 klo 20.14  

  • Toivottavasti yöt helpottavat! Jälkikasvulla on ihana mekko ja tosi innokas ote lankaan ja koukkuun!

    Kirjoittaja: Blogger Arteeni (Sia), 23. toukokuuta 2007 klo 11.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu