Vikatikkejä

keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Huiveja pukkaa

This time only in finnish.

Kerrankin neuloin juhlahuivin ajoissa. Nyt kolme päivää ennen YO-juhlia alkoi epäilyttää ja kaivoin esiin Stollerin virkkauskirjan. Aloitin siitä sen simpukkakolmiohuivin, jonka luvataan valmistuvan seuraavaksi päiväksi. Kissankikkarat. Tunnin aiherruksen jälkeen eka kerros on vielä kesken ja uusi virkkuukoukkukin piti ostaa, kun vanha oli, no, vanha. Kulunut. Nahkea. Jos vika onkin langassa, pitää lähteä ostoksille, kun tuo tuhatkeräinen lankavarasto ei kertakaikkiaan sisällä mitään käyttökelpoista. (Hep! Anttilan kuvastosta bongattua: Novita Oliviaa saa perjantaista alkaen 1,90 €/kerä.)

Lyödäänkö vetoa, että juhliin lähtiessä pingotan huivin pahvinpalalle ja sidon sen epätoivoisena auton katolle kuivumaan auringossa?


Kuvattomat postaukset ovat tylsiä, mutta digikamera on edelleen huollossa. Siksi aiheseen liittymätön kuva: tässä Mari-serkkuni karaistuu raa'assa kevätsäässä ja viuhtoo huivia ohjeeni mukaan. Huivi tykästyi Mariin ja jäi hänen luokseen asumaan. Marista on hyvää vauhtia tulossa samanlainen huivihullu kuin minustakin - sillä erotuksella, että minä vain neulon niitä, Mari oikeasti pitää niitä.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu