Vikatikkejä

lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Vaikka blogi on ollut hiljainen, puikot ovat kyllä suhisesseet täällä kulisseissa. Kesä-Ullan deadline lähestyy ja tutkiva journalistimme osaa kertoa, että sohvannurkassa tikutetaan epätoivon vimmalla mallikappaleita. Visio on selvä, suorastaan kristallinkirkas, mutta langoille se ei ole mennyt perille. Mallikappaleet eivät siis ole kovin mallikelpoisia ja ehkä mallikin kaipaa vielä vähän hiomista. Harjoittelu siis jatkuu ja toivon mukaan puikoilta putoaa jotain kuvattavaa 20.5. mennessä, joka on siis Kesä-Ullaan tulevien ohjeiden deadline. Motiivini ovat pyynteettömät ja suorastaan kristilliset, eikä tällä uurastuksella ole mitään tekemistä sen kanssa, että Ullan kanteen äänestetty neuleohje saa palkkioksi 50 euron lahjakortin Hobboksiin.

There's been quiet in my blog, but my sticks have been busy. I've been working on samples for summer issue of Ulla, Finnish internet knitting magazine. I have a clear vision on what I want to create, but yarns arenät very co-operative. I keep on trying and I hope, that I'll get something done before 20.5. wich is the deadline of next issue. And all this hard work has nothing to do with the fact that the pattern that is voted for the cover of Ulla get 50 € gift token to Hobboks, a great hobby book shop.Tämä kuva ei liity aiheeseen oikeastaan mitenkään. Kärsin siitepölyallergiasta ja kerran aivastin niin voimallisesti, että puikko putosi ja jouduin metsästämään silmukoita useamman kerroksen alaspäin. Niin että kiva kun on kevät.

This picture hasn't much to do with knitting. I suffer from pollen allergy and once I sneezed so hard I dropped a stick and was forced to hunt several loops through many rows. I just love spring.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu