Vikatikkejä

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Pingotusta ja flunssaa - Blocking and cold


Kiri on sängyssä pingottumassa. Ennen päiväuniaan taapero ehti käydä kiskomassa kymmenkunta nuppineulaa irti. Tarvitsen lukon makuuhuoneen oveen!

Kiri shawl is blocked in my bed. Before his naps our toodler dragged off several pins. I need a lock in our bedroom door!

Varasimme pari päivää sitten risteilyn Tallinnaan ensi viikolle. Samana iltana termiiteille nousi kuume, pikkuastmaatikko alkoi yskiä ja minä ryhdyin erittämään massiivisia määriä räkää. Tänään mieheni heräsi flunssaisena. Pieni pessimisti minussa narisee, että JOS ehdimme parantua ennen matkaa, Tallinnassa sataa räntää ja Bigga-kerän kokoisia rakeita.

Tallinnassa suunnittelin tekeväni täsmäiskun Filatiin. Osaisiko joku siellä hiljattain vieraillut vinkata, saako sieltä edullisesti Drops Alpacaa tai jotain vastaavaa, ohutta alpakkalankaa?

Few days ago I booked a cruise to Tallinn for whole family fot next week. Same night kids got fever, our little asthmatic started caughing and I catched cold. Today my husband woke up feeling sick. I bet IF we all get well before cruise there'll be really bad weather in Tallinn.

Hyviäkin uutisia: Basilika II koki ihmeparantumisen ja voi nyt oikein hyvin keittiön ikkunalaudalla raeruohon ja lievästi laonneen ruohosipulin vieressä.

Some good news too: Basilica II is feeling much better.

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

 • Dropsin Alpacaa ei ainakaan viime kesänä ollut, mutta Schachenmayrin unelman pehmoista tuli ostettua pari kerää. Värejä oli aikas nuukasti.

  Kirjoittaja: Blogger laura koo, 1. huhtikuuta 2007 klo 15.49  

 • Filatissa oli ainakin kuukausi sitten tosi hintsusti yleensäkään muita kuin efektilankoja. En löytänyt mitään alpakkaa sieltä, mutta mulla ei ollut kyllä kauheasti aikaa penkoa hyllyjä ja voihan olla, että juuri sillä hetkellä oli varasto tyhjänä tms. Toivottavasti löydät!

  Liann-Longad -nimisessä lankakaupassa oli minusta paremmat valikoimat ja halvemmat hinnat. Minä ostin sieltä pari muovikassillista tavaraa, joskin niistä iso osa oli keinokuitusekoitteita. Siellä olisi ollut ihanaa ja melko edullista alpakkaa, mutta värikartta ei ollut minulle sopiva ja niitä ainoita värejä, joita olisin halunnut, oli vain pari kerää kutakin. Mun Tallinnan reissustani on tarkempia speksejä blogissani, osoitteessa http://vinkuvatpuikot.homeip.net/?p=192

  Mukavaa matkaa!

  Kirjoittaja: Blogger Koukuttaja, 1. huhtikuuta 2007 klo 22.33  

 • Hei! Kyselit tarkempaa linkkiä tipukortteihin. Klikkaa sivuilta free projects ja sitten issue 36. Mun olis tosiaan pitänyt laittaa selvemmin linkki siihen ohjeeseen.

  Kirjoittaja: Anonymous Kati, 3. huhtikuuta 2007 klo 19.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu