Vikatikkejä

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Midwest moonlight vol 2

Kun löydän kivan mallin, neulon sitä ihan kyllästymiseen asti. Tämä on toinen, muttei varmasti viimeinen Midwest moonlight -huivi, joka minun puikoiltani valmistuu. Malli löytyy Scarf style -kirjasta, lankana tällä kertaa Flavia baby ja 4,5 mm puikot. Ruskea Flavia baby ei yllättäen ollutkaan yhtä pehmeää kuin valkoinen, josta tein edellisen huivini, mutta miellyttävän tuntuista silti.

When I find a pattern that I like I tend to knit it many times. This is a second Midwest moonlight scarf I've knitted and it won't be last. The pattern is in Scarf style book and I used Flavia baby yarn and 4,5 mm stitches. Brown Flavia baby yarn wasn't as soft as white, but I like it anyway.

Neulomisen lisäksi meillä on tuunattu parveketta. Kiitos parvekelasien, suoraan porottavan iltapäiväauringon ja lapset-tippuu-jos-edes-raotan-laseja -neuroosini parveke on kesäisin kuin lasiseinäinen sauna. Virittelimme sinne ohuita bambuverhoja ja silkkikukkia (niissä lämpötiloissa elää vain aavikkokasveja eikä minun hortonomitaidoillani niitäkään) pahinta paahdetta estämään.

Parveke kaipasi myös pehmusteita. Olen toistaiseksi säästynyt käsityöblogeja vaivannelta pinkkiepidemialta ja tänä kesänä parkkeeraan takalistoni sini-vihreä-valkoraitaisille tyynyille.

I've also been decorating our balcony. It's very hot in summer and I bought light bambu curtains and some artificial flowers to protect us from the sun.


Maalipinnat kaipaisivat tasoitusta ja uutta maalikerrosta, mutta se saa vielä odottaa. Hätäratkaisuna peittelimme seiniä puuristikoilla ja tekomuratilla, ja ripustimme kattoon kynttiläkruunun viemään huomiota läikikkäästä katosta. Kynttilät puuttuvat vielä - nyt ei ole varsinaisesti kynttiläsesonki.

Walls and ceiling needs new paint but it has to wait. Instead I bought wooden gratings to cover up the walls and a hanging candle lamp. All i need is candles. It's not really a candle season, isn't it?

3 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu