Vikatikkejä

sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Neuleita pikkuveljille

Lupasin nämä kynsikkäät veljelleni jo marraskuussa. Sormien neulominen ja langnpäiden päättely oli niin vihoviimeistä hommaa, että valmistuminen venyi ja venyi. Lanka on seiskaveikkaa ja puikot 4 mm. Alun perin suunniteltu, lapasmainen huppu jäi tekemättä, kun koko työ lankaa myöten ärsytti niin kovasti. Tämä on harvinaista.


I knitted these half-finger-gloves (what's the right word?) for my brother. I promised to do these in november, but knitting the fingers was so tricky that I always kept on doing something else but these. But now they are finally ready! Yarn is Novita 7 veljestä and I used 4 mm stitches.


Toinen pikkuveli sai pääkallorannekkeen. Ohje on Debbie Stoller Stitch'n bitch Nationista. Lanka on tummansinistä merinowoolia ja helmet Tiimarin välihelmiä, puikot 2,5 mm. Valitan aina Tiimarin helmien laatuvirheistä, mutta silti aina päädyn ostamaan niitä koska ne ovat halpoja ja niitä saadakseen ei tarvitse lähteä keskustaan asti.

This beaded wrist cuff is for my another brother. I found the pattaern from Debbie Stoller's Stitch'n bitch Nation. Yarn is Novita Wool (100 % merino wool) and 2,5 mm stitches, beads are from local craft shop, Tiimari.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu