Vikatikkejä

torstaina, joulukuuta 28, 2006

Joululahjakatsaus

Nämä kämmekkäät lähtivät JYV-parilleni Marikalle. Malli on Ullan Palmikkaat ja lankana Novitan Aino. En muistanut ottaa paketista kuvaa ennen lähetystä, mutta näiden lisäksi siinä oli magneetti-muistilehtiö ja pieni pakkaus kangastusseja.

Marika puolestaan lähetti minulle itse ihanan joulunpunaisesta Teddystä virkatun kolmiohuivin, kaksi huovutettua patalappua ja ison pussillisen suklaakonvehteja itse ommellussa pussissa. Suklaalle kävi jo köpelösti ja pannulaputkin on röyhkeästi omittu nukenpeittoiksi, mutta huivia lapset eivät onneksi vieneet.

Kämmekäslinja jatkuu. Lankana pinkki moniraita-seiskaveikka ja nämä sai ratsastusta harrastava miehen siskon tyttö.

Altocumulus neuloi Neiti 3v:n BB:lle tämän ihanan mekon. Kiitos paljon! Paketista ilmestymisensä jälkeen mekko ei ole lelulaatikossa maannut vaan on kiertänyt milloin minkäkin nuken yllä. Ohje löytyy talvi-Novitasta.


17-vuotias serkkuni sai tämän setin. Kämmekkäät ja huivi ovat punaraitaa, pipo joulunpunaista seiskaveikkaa. Pipo on tehty Rinsessa-pipon ohjeen mukaan ja huivi pitkittäin virkkaamalla (loputtomia) pylväsrivejä. Huuhteluainehuljutuksesta huolimatta huivi ei pehmennyt, mutta serkku vakuutti ettei se kutita.


Kolmivuotias kummityttö sai punakirjavasta Samoksesta neulotun setin. Kaulaliina on perus-2o2n-ribbiä ja pipo neulottu Ullan Suvituuli-pipon ohjetta myötäillen. Pipoa koristaa kuvassa huonosti näkyvä kukka, joka on Novitan hyväksi havaitulla ohjeella tehty.


Veljeni 1,5-vuotias tytär sai vaaleanpunaiset lapaset. Ranteessa on Rinsessa-piposta tuttua valepalmikkoa ja lankana on Novitan Wool, jota tässä imelässä sävyssä on tullut hankittua puoli muovipussillista.

Olenpa ollut kiltti, kun omasta paketistani löytyi tällainen! Tilasin sen Suomalaisen kirjakaupan kautta ja se saapui kaksi päivää ennen joulua. Ohjeet ovat ihania ja Midwest Moonlight pääsee puikoille heti kun saan hankittua siihen sopivaa lankaa. Huomenna livistän perheenäidin velvollisuuksistani koko päiväksi kaupungille tuhlailemaan ja lorvimaan. Seuraavassa postauksessa siis mahdollisia lankaostoksia ja shoppailumorkkista.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu