Vikatikkejä

sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Alasimia odotellessa

Vielä viikko, ennen kuin saa paljastaa blogissa kaikki itse tehdyt joululahjat. Sitä odotellessa shoppailua ja lapsilla testattuja askarteluvinkkejä.

Tällainen lumitähtilävistin lähti mukaan Suomalaisesta kirjakaupasta. Kun aito lumi puuttuu, tällä on tehtailtu neiti 3v:n kanssa korvike-lumihiutaleita ikkunoihin.

Leikkasin sitten haitariksi taitellusta paperista rivin hilpeitä lumiukkoja, mutta erehdyin poistumaan hetkeksi huoneesta ja palatessani ukkojen päät ja kädet lojuivat lattialla muun paperisilpun seassa. Tämän siitä saa, kun yrittää olla hyvä äiti ja askarrella lapsen kanssa jotain jotain kehittävää. Kattoonko ne sakset pitää naulata etteivät nuo termiitit pääse niihin käsiksi?

Muutenkin viikonloppu on mennyt vähän sivuluisussa. Lapset yskivät kuin hylkeet ja vuotavat hillittömiä määriä räkää, migreeni-peikko jahtaa minua hyvällä menestyksellä, olen hävinnyt kahdesti peräkkäin lautapelleilyssä miehelleni ja purin pikkuveljen kynsikkäistä väärän sormen (tarkoitus oli purkaa siitä muita lyhyemmäksi jääneestä sormesta vain päättely ja jatkaa sitä, mutta jyväjemmareiden romanssikuviot sotkivat ajatukseni). Neiti 3v:n kanssa käytiin kieli keskellä suuta keskustelu siitä, miksi Ikean joulupukki on eri näköinen kuin kauppakeskuksen. Ja kesken mokkapalojen leipomisen loppui tumma kaakaojauhe.

Seuraavaksi kai tippuu alasin päähän tai tasmanian tuholainen tulee ja syö kaikki lankani. Kun varautuu pahimpaan, ensi viikolla oikeasti odotettavissa olevat asiat - kuten treffit gynegologin kanssa tai jouluruokien ostaminen hullujen shoppailijoiden tukkimasta marketista - eivät tunnukaan niin pahoilta.

3 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu