Vikatikkejä

torstaina, marraskuuta 16, 2006

Tikusta asiaa

Näin joulua odotellessa on kurjaa polkata, kun kaikki valmistuvat ja keskeneräiset ovat menossa pukinkonttiin. Voin kuitenkin mainostaa uutta Ullaa, joka ilmestynee ensi viikolla! Ullan jäsenet äänestävät parhaillaan kansikuvaneuletta ja pääsevät kurkkaamaan suurinta osaa ohjeistakin.

Aamu alkoi adrenaliiniryöpyllä, kun esikoinen, 3v, putosi kerrossängyn yläsängystä. Rymähdystä seuranneen muutaman hiljaisen sekunnin aikana ehdin pelätä jo vaikka mitä mutta onneksi lapsi löytyi lattialta tajuissaan, ehjänä ja purukalusto paikoillaan. Toinen poski ja leuka ovat vähän turvoksissa ja huomenna epäilemättä iloisesti mustelmilla, mutta se on pientä. Lapsi kertoo jo asiasta kuin suuresta seikkailusta ja ihailee kasvojaan tyytyväisenä peilistä.


Lankakaapista vyöryi niskaani 200 g turkoosia mohairia. Ostin nämä joskus Menitasta ja alkuperäinen idea, jos sinä on koskaan ollutkaan, on jo unohtunut. Ehdotuksia? Ostotarjouksia?

2 kommenttia:

  • Salomoninsolmuihin seonneena salomoninsolmuhuivi ;D Voi kyllä viedä nuo langat käsistäsi jos ne kovin mielellänsä pois haluavat ;D

    Kirjoittaja: Blogger Piuku, 16. marraskuuta 2006 klo 12.45  

  • PIUKU: Mohairit menivät jo, eräs vikkelä meilasi jo suoraan.

    Salomonin solmut ovat kokeilematta, mutta taidan harjoitella niitä ensin langalla, jolla ei ole mohairin vertaisin takertuvuusongelmia :).

    Kirjoittaja: Blogger Katja, 16. marraskuuta 2006 klo 13.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu