Vikatikkejä

keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

SNY:n paketti ja uusvanhaa huivimuotia

Ai mikä kuvausvalo?

Sain SNY:ltäni Minnalta viimeisen pakettini jo viime viikolla. Olen odottanut aurinkoa, jotta saisin paketista hyviä kuvia. Tätä menoa pääsen kuvaamaan joskus pääsiäisen tienoilla. Kameran akkukin on sopivasti lopussa, joten tällä kertaa vain täytekuvia.

Paketista löytyi Debbie Stollerin S'nB Nation, jota olen lainannut kirjastosta mutta en ole raaskinut ostaa itse. Nyt se pääsee kirjahyllyyni Stollerin kahden muun kirjan seuraksi. Olihan paketissa myös lankaa: kahta väriä Woolia, joulunpunaista Tennesseetä ja ihanaa luonnonvalkoista merinovillaa (jonka merkkiä en voi tarkistaa kun koko kerä on kadonnut lankakoristani!). Paketin täydensi rasiallinen belgialaisia suklaakonvehteja ja karpalo-kinuskitee. Kiitos paljon!

Vaihteluna joululahjaneuleisiin lupasin tehdä pikkuveljelleni kynsikkäät. Täältä löytyi mainio ohje ja aviomiehen käpälä on saanut toimia sovitusnukkena. Eka kynsikäs valmistui tänään ja tajusin, että yksi sormista on puoli senttiä muita lyhyempi. Ärrinmurrin. Ikään kuin niitä pääteltäviä langanpäitä ei olisi tarpeeksi muutenkin.

Kohtasin tämän haarukkapitsihuivin viime viikonlopun sukujuhlissa. Sen omistaja kertoi, että se on yli 30 vuotta vanha. Mitään ehjää ei siis kannattaisi heittää pois, sillä se tulee uudelleen muotiin - ennemmin tai myöhemmin.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu