Vikatikkejä

torstaina, marraskuuta 23, 2006

SNY-kierros on lopuillaan

EDIT: Tämän postauksen julkaisun jälkeen postipate toi pakettikortin SNY:ltä. Nappaan paketin mukaani vielä tänään ja esittelen sen sisällön palattuani reissulta.

Voitteko kuvitella, ettei pk-seudun kirjastoista löydy Scarf Stylea? Eivätkä, mokomat, aio vielä ostakaan sitä kun määrärahat eivät riitä. Pyysin tilaamaan sen kaukolainana. Parin viikon odottelun jälkeen kävin kysäisemässä, että jokohan huivikirja olisi jo tulossa, ja kirjastotäti vain levitteli käsiään. "Kaukolainat eivät näy koneella. Ne tulee kun tulee. Kyllä me sitten soitetaan."

Jaahas.


Nancy Bushin Folk Knitting in Estonia löytyi sentään ihan lähikirjastosta ja sen sai käsiinsä reilun kuukauden jonotuksella. Otan tämän matkalukemiseksi, kun lähdemme pitkän viikonlopun viettoon Savoon, sukulaisia tapaamaan.

SNY-kierros on lopuillaan ja jännitän vielä omani henkilöllisyyttä. Oma vaihtarini sai viimeisen pakettinsa pari viikkoa sitten ja Kristel vahvisti, että se on mennyt perille. Voin siis kuvailla sisällöt - unohdin oikeasti kuvata ne.

Oma SNY:ni sai ekassa paketissa Addin bambuiset sukkapuikot, koska hän oli vielä Addi-neitsyt. Seuraavaksi muistin häntä kortilla ja parilla Kool Aid -pussilla, koska koolauskin oli hänellä vielä kokeilematta. Seuraavasta paketista löytyi ulkomainen neulelehti ja kortti, jossa oli minikokoinen kirja. Suurimmassa paketissa oli 12 kerää mohairia ja levy Fazerin marjasuklaata. Viimeinen lähetys, jossa kerroin henkilöllisyyteni, piti sisällään kaksi kerää petroolinväristä Woolia, teetä ja itse metallilangasta ja helmista virkkaamani rannekorun. Toivottavasti lahjat olivat mieleisiä.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu