Vikatikkejä

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Metsästyskausi alkakoon

Kuopuksen krooninen korvatulehdus ja potentiaalinen Ulla-projekti ovat viime päivinä vieneet kaiken polkkausajan. Koska en ole neulonut mitään vielä julkaistavaa, tässä kuva lasten käsitöistä. Vesivärit ovat pop ja lähtevät vähällä vaivalla irti kaikesta mihin tarttuvat. Samaa ei voi sanoa kynistä. Armas mieheni kärsii jättimäisestä rakosta peukalossa kumitettuaan lasten uniikkeja taidetöitä seinistä. (Meillä on myös magneettipiirroslevy... Mutta siihen on piirretty tussilla. *huoks* Voinko ulosmitata lasten tulevista viikkorahoista siivouskulut?)

Törmäsikö joku sinuun lastenvaunuilla Hulluilla Päivillä? Se olin minä. Etsin alelankojen luvattua laaria ja löysinkin sen, mutta jätin jättiraidat ja Nallet ostamatta. Leluosastolta bongasin mainioita lasten työkaluja. Poran terä pyörii oikeasti! Maltankohan odottaa jouluun asti?

Täten julistan kotitonttujen metsästysajan alkaneeksi. Ne kerpeleet ovat kähveltäneet kaikki talouden pallot, joiden päällä voi pingottaa pipoja. Hetken harkitsin jo kaalia pingotusstunttina. Myös ilmapallo olisi kätevä. Valitettavasti meiltä löytyy vain kaalia. Ehkä kotitontuilla on herkkä vatsa.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu