Vikatikkejä

tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Komea muukalainen (!)

Eilen oli kiva päivä. Söin harvinaisia herkkuja, neuloin pitkään kaikessa rauhassa ja treffasin akateemisesti koulutetun komean miehen, joka pyysi puhelinnumeroani. Samaan aikaan aviomieheni vahti kotona yhteisiä lapsiamme.

Ennen kuin kiirehditte ilmiantamaan minua aviorikoksesta, paljastan, että mies oli allergiasairaalan lääkäri ja lupasi soittaa minulle testituloksistani. Neulontarauhaa sain jonottaessani allergistesteihin ja keuhkokokeeseen. Ja se harvinainen herkku oli täytetty patonki, jonka poikkeuksellisesti sain syödä kaikessa rauhassa. Mutta tuo ensimmäinen teksti saa sen kuulostamaan paljon paremmalta, eikö?

Bongasin Suomalaisesta kirjakaupasta Debbie Stollerin virkkauskirjan suomennoksen. Selasin sitä nopeasti hyllyjen välissä ja varovaisesti arvioiden ohjeet näyttävät kivoilta. Seuraavasta tilille ilmestyvästä rahasummasta onkin varattu kolmikymppinen kettuuntuneiden kotiäitien virkkausharrastuksen tukemiseen.

Myös uusi Novita ilahdutti ilmestymällä luvatulla viikolla. Helmirannekkeiden ohje tulee tarpeeseen - löytyyhän se Stitc'n bitch Nationistakin, mutta koko kirja on lontooksi ja aivot sanovat piip ainakin kun pitäisi kaivaa sanakirja esille. Muita hyötykäyttöön tulevia ohjeita olivat ainakin samanlaiset liivimekon lapselle ja nukelle.

Esikoisen kummin perheeseen syntyi toinen poika. Tein kangastusseilla veljekstille tekstibodyt, jotta heidät erottaa toisistaan.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu