Vikatikkejä

torstaina, syyskuuta 14, 2006

Uutta lankaa ja uusi blogi

Lapsilla on ollut omat kotisivut Liberon yläpitämillä sivupohjilla. Esikoinen täyttää pian kolme vuotta ja hänen sivujensa ylläpito loppuu. Loin lasten kuville ja tempuille oman blogin, jonne kirjaan muistiin niitä parhaita paloja. Vauvakirjoja kun ei ehdi täyttää ja muistikin on mitä on. Tähän liittyen raotin blogikaappini ovea ja vaihdoin nikkini, joka näkyy molempien blogien etusivuilla. Johan tässä on jo vuosi mainostettu Kvilla-yskänlääkettä.

Edellistä postauksesta katosi yksi kommenteista, kun sohlasin. En siis sensuroinut vaan töpeksin. Selityksissäkin löytyy: katsoin eilen sen siepatun tytön haastattelun ja jumin sen jälkeen lukemaan blogeja. Menin nukkumaan vasta yhdeltä ja lapset ilmeisesti vaistosivat sen, sillä heräsivät poikkeuksellisesti jo viideltä. *haukottelee leveästi*

Lupasin esitellä Altocumuluksen tuomisia. Hän toi minulle synttärilahjaksi tämän ihanan jättikerän (150 g) moniväristä merseroitua puuvillaa. Järbogarn on uusi mutta miellyttävä tuttavuus. Se on kotoisin ahvenanmaalaisesta lankakaupasta ja sen ruskeasävyinen sisar odottaa A:n lankakaapissa elämää suurempaa inspiraatiota.


Nämä Kittenit ovat samasta paikasta. Pyysin tuomaan ne, kun hintaa oli vain 3 €/kerä. Arvaatteko, mitä vaaleanvihreästä mohairista tulee? Branching out on ollut listalla jo vuoden, mutta aina joku muu projekti on kiilannut sen edelle.


Syksyn uutuussarjoja katsellessa valmistuivat nämä Palmikkaat. Ohje löytyy Ullasta. Nopea ja kiva työ, näitä voisi tehdä useammatkin!

Kiitokset vielä AnnaM:lle ystävällisesti tarjouksesta! Käykäähän katsomassa hänen blogiaan, josta löytyy jo paljon valmiita töitä vaikka itse blogi on vasta muutaman päivän ikäinen!

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu