Vikatikkejä

torstaina, syyskuuta 21, 2006

Täydennystä käsityökirjastoon

Blogistaniassa podetaan flunssaa ja sama vitsaus löytyy meiltäkin. Pikkumies on röhäinen ja tänään naamasta löytyi yksi hyvin vesirokkomainen näppy. Toivottavasti se ei saa seuraa. Viikko sitten muksut saivat vesirokkorokotteet ja th varoitti, että pientä oireilua voi tulla.


Postipoika runnoi postiluukusta tämän paketin. Käsityön pikkujättiläinen oli tarjoushintaan Johanna-kirjakerhon kuukaudenkirjana ja jätin sen perumatta. Kirjassa on ohjeita kirjontaan, tilkkutöihin, virkkaukseen, neulontaan, huovutukseen, kudontaan, solmeiluun ja punontaan. Jokaisesta kategoriasta näyttäisi olevan perusohjeet tekniikkaan sekä erilaisia työohjeita.

Nimen perusteella odotin enemmän tekniikkaa ja vähemmän valmiita malleja. Esimerkiksi neulontaosiosta löytyy ihan kattavasti muunneltavia perusohjeita ja erilaisia tekniikoita, mm. helmirannekkeet ja huovutettu kassi. Tekniikkakuvauksia on ripoteltu ohjeiden yhteyteen.

Lankaa tuntuu vihdoin olevan tarpeeksi, mutta ostovimma suuntautuu vain toisaalle: kirjoihin. Ostoslistalla on Debbie Stollerin virkkauskirjan suomennus (jos se joskus ilmestyy), Scarf style, Neuleuleita kullannupuille, Kirikindad 1 ja 2, Isoäidin pitsimallit ja monta muuta.


Ainaoikein-raitaranneke syntyi pikapikaa pikkuveljen synttärikortin lisäkkeeksi. Muut keskeneräiset neuleet uhkailevat kuvaajaa palmikkopuikoilla ja uhkaavat oikeustoimilla. Paparazziotoksia puskasta mahdollisesti myöhemmin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu