Vikatikkejä

perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Tapettiaskartelua

Idea näihin purkkeihin oli muistaakseni uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä. Päällystin tapetilla kuopuksen metallisia erityiskorvikejauhepurkkeja. Pastellisävyiset purkit menevät lastenhuoneeseen kynien, pikkulelujen tms. säilytykseen, ja tuon keskimmäisen pidän itse.


Tässä vielä lähikuvan minun purkkini tapetin kuviosta.

Purkkeja vapautuu askartelukäyttöön yhden kappaleen viikkovauhtia vielä ensi kevääseen asti. Sitten testataan maito uudelleen ja toivotaan kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että maitoallergia olisi parantunut.

Olen myös kokeillut onneani Fimojen kanssa. Tajusin, etten olekaan niin näppärä näpeistä kuin kuvittelin. Enkä jaksa harjoitella. Askartelumassat eivät ole minun juttuni. Tulos oli niin itsetunnolle käyvä etten edes kuvaa niitä tähän.

Neulerintamalla tikutan nihkeästi Haruha-sukkia (niissä ovat kiinni ainoat 3,5 mm:n bambuni ja tarvitsisin ne lasten lapasten tekoon) ja hiekkalaatikkoneulomisena on Samos-myssyjä välikauteen. Myös ekat joululahjaideat siirtyvät pian työstöasteelle. (Harkitsin myös piparien leipomista, mutta se puuha kuuluu jotenkin joulunalusviikoille.)

5 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu