Vikatikkejä

tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Taas ostoksia ja nukutuskabaree

Kiitos kaikille synttärionnitteluista! Lapset ovat jo terveitä ja minäkin enää muutaman nenäliinapaketin päässä nuhan voittamisesta.


Aamulla marssin Menitaan ja toivotin itselleni hyvää syntymäpäivää neljällä kerällä ihanaista alpakkaa. Väri on aika jännä ja elävä, parempi kuva täällä (väri 7238).

Matkalla keskustaan poikkesin Hobboksiin kyselemään Debbie Stollerin virkkauskirjan suomennosta. Myyjä muisteli, että kirja ilmestyisi loppuviikosta. Hän soitti varmuuden vuoksi kustantajalle ja kuuli, että kirja on myöhässä ja saapunee kirjakauppoihin vasta loka-marraskuun vaihteessa. Harmin paikka, sillä minä en käsityöskentele lontooksi vaikkei kielitaitoni mikään huono olekaan.Koska olin kuitenkin päättänyt lahjoa itseäni myös kirjalla, ostin tarjouksessa olleen Kalevalaneuleet-kirjan. Mikä löytö! Upeita palmikkomalleja ja selkeät ohjeet kaaviokuvineen. (Kirja nojaa maljakkoon, josta kurkistelee kummitätini lähettämä ruusu. Enää en ole kukkalähetysneitsyt. Ehdin tämänkin kokea ennen kolmikymppisiäni.)

Mustaa villaa -blogin Terhi lahjoitti minulle nipun Suuri Käsityö -lehtiä. Ihania, kiitos! Muutama lehdistä minulla oli jo ennestään, mutta kaksoiskappaleet löysivät uuden kodin Hahtuvapilven reunalta. Altocumulus tuli sopivasti kylään kun olin lajittelemassa lehtiä.

Mieheni lähti tänään parin päivän työmatkalle ja toista lastaan viimeisillään odottava Altocumulus pääsi todistamaan inhorealistista kabaree-esitystä nimeltä "Kuinka laitan yhden hampaita tekevän taaperon ja yhden uhmaikäisen lapsen nukkumaan". Ennen nukahtamistaan lapset ehtivät maata lattialla kiljumassa kuin riivatut, hyppiä pöydällä, sylkeä hammastahnaa seinille ja nakella pikkuautoja, mutta lopulta uni vei voiton. Lasten nukahdettua söimme mustikka-banaanipaistosta ja paransimme maailmaa. (A toi tuliaisiakin, mutta kuvaan ne luonnonvalossa ja esittelen myöhemmin.)

8 kommenttia:

 • Haa, täältähän ne lehdet löytyivät! :-D Kiva kun kelpasivat. Synttärionnea!

  Kirjoittaja: Blogger Terhi, 12. syyskuuta 2006 klo 22.42  

 • Hyvää syntymäpäivää!!

  Oliko banaanipaistos hyvää? Toivottavasti oli!

  Ne on nuo lapsoset välillä sellaisia "ilonaiheita"..mutta nyt kun nukkuvat niin ihan siedettäviä. Vai mitä?

  Kirjoittaja: Blogger Krista, 13. syyskuuta 2006 klo 0.33  

 • Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  Kirjoittaja: Blogger Krista, 13. syyskuuta 2006 klo 0.33  

 • Myöhäiset synttärionnittelut! Hyvin lahjoit itseäsi :)

  Kirjoittaja: Blogger Jenni, 13. syyskuuta 2006 klo 9.58  

 • Onnittelut täältäkin! Vai on se virkkauskirja myöhässä, höh:( Tuon toisen kirjan näin juuri eilen kirpparilla hintaan 15e, en ostanut.

  Kirjoittaja: Anonymous Vanilla, 13. syyskuuta 2006 klo 16.16  

 • Hei;

  olen jo jonkin aikaa blogiasi lueskellut kovasti salaa :)
  kiitos mukavista jutuista ja ihanista kuvista. kovasti olen löytänyt täältä kaikkea kivaa!

  ja koskapa bongasin sen, että sinulle Novita-lehti tulee, niin käyppä blogistani lukemassa tarjoukseni :)

  Kirjoittaja: Anonymous AnnaM, 14. syyskuuta 2006 klo 11.21  

 • Tuosta kabareesta... on tuttua..
  meillä 6v. dementikkoeskarilainen prinsessa, 3,5v minä itse kaikki ihan varmasti -neiti ja 1v4kk minä itse, mutta kun en minä osaa äääh-herra ja kun puolitoista kuukautta on tullut oltua viikkoyksinhuoltaja, niin vaikka mitä viritelmiä on nähty ja on myös tehtykin.:D

  Kirjoittaja: Blogger muoriska, 15. syyskuuta 2006 klo 4.36  

 • Alpakat näyttävät tosi tosi herkullisilta, onko tuo syksyn uutuusvärejä?

  Kirjoittaja: Anonymous brianna, 15. syyskuuta 2006 klo 14.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu