Vikatikkejä

keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Puikkoja ja puukkoja

SK:n Parhaat neuleet löytyi eilen lähikaupasta. Selailin sitä allergiasairaalan odotushuoneessa vieroitussiedätyshoito-ohjeita odotellessani ja olin ihan iloisesti yllättynyt. Olihan mukana tosi monta simppeliä pipoa ja kaulaliinaa, mutta myös hyviä oivalluksia ja haastavampia pusero- ja neuletakkimalleja.

Tango Fanit ovat Novitan lahja Novitaklubin suosittelusta uudelle jäsenelle. En ole oikein sinut hörhelölankojen kanssa ja nämä menevätkin heräteostoslankojen kanssa samaan kekoon odottamaan.

Yritin innoissani kuvata uutta apupuikko-oivallustani ja näin kävi: tikut levisivät pitkin lattioita. Coctailtikut ovat hammastikkuja sileämpiä ja toimivat hyvin esimerkiksi pieniä palmikkoja tehdessä. Minusta pitkä sukkapuikko kahta pientä silmukkaa pitelemässä on vähän hätävarjelun liioittelua.

Huomenna kohtaan puukon luomenpoisto-operaatiossa, joka antaa hyvän syyn vältellä jumppaa kunnes tikit poistetaan. Monta neuleiltaa tiedossa!

3 kommenttia:

  • Mäkin käytän tollasia tikkuja palmikkopuikkoina :)

    Kirjoittaja: Blogger derea, 27. syyskuuta 2006 klo 16.28  

  • Oi, toi Tango Fani on oivaa lankaa kun tekee Unicefille Anna- ja Toivo nukkeja. Siitä saa upean lyhyen hiuksen kun vain vähän neuloo :) Mulla se ei happanis pitkäään hih :D

    Kirjoittaja: Blogger akka, 29. syyskuuta 2006 klo 22.45  

  • Kun neulot tangoa ja hahtuvaa ja huovutat lopputuloksen, tulee kaunista pintaa. Kokeile vaikka kämmekköihin, kännykkäpusseihin, hatun reunukseen tai kassiksi.

    Kirjoittaja: Blogger juuli, 30. syyskuuta 2006 klo 1.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu