Vikatikkejä

perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Onni on uusi takki


Torstaisen puukonheiluttelun jälkeen olen nyt kahta luomea kevyempi. Viisi pientä tikkiä muistuttavat välillä ikävästi olemassaolostaan ja vihjaavat, että painavien pyykkikorien nostelemisen sijaan voisin vaikka istua sohvalla neulomassa. Sopii minulle.

Perjantaina vastaeilenhänsesyntyi-esikoiseni täytti kolme vuotta. Kuva poikkitaiteellisesta kakusta lasten omilla kotisivuilla: http://termiitit.blogspot.com .

Anttilassa oli Wool tarjouksessa (2 €/kerä) ja ostin kolme kerää lisää viininpunaista, josta olen jo neulonut Haruha-sukat. Se väri on jotenkin epätavallisen pehmeää ja kivantuntuista ja vaikka en tiedä, mitä niistä teen, niin jotain kuitenkin (...ja lankavarastoni on täynnä tällaisia lankaostoksia...). Prisman Osta pois -päivillä olisi ollut edullisesti kokeellisia seiskaveikkavärejä ja 100 % muovista Novitan Liisaa, mutta jätin molemmat muiden shoppaajien löydettäväksi.

Tiedäthän sen H&M:n mainoksen, jossa vilahtaa ihana punainen villakangastakki? Menin ja ostin sen. Se ei sovi hiekkalaatikolle eikä lämmitä paukkupakkasilla, mutta saa minut tuntemaan itseni kaikkea muuta kuin nukkavieruksi kotiäidiksi. Vaatekaappini kaipaa lisää tällaisia! Aion pukeutua ihanaan takkiini huomenna, kun menen muiden raskausarpisten kanssakärsijöideni kanssa ulos syömään. Aviomiehiltä ja lapsilta pääsy kielletty!

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu