Vikatikkejä

torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Vaihteeksi taas kuvia

Haa, Bloggerin kuvanlisäystoiminto pelittää taas!


Tässä eilisillan tilanne Haruha-sukista. Ne edistyivät muutaman rivin Helsingin neuletapaamisessa, mutta enimmäkseen taisin hiplata haikeana muiden ostamia lankoja ja syödä Tuulian tuomia Hershey's kisses -suklaita. Niitä muuten EI kannata käyttää pukonpidikkeinä, Tuulia neuvoi kokemuksen viisastuttamana.


Ziina kuittasi paketin saapuneeksi, joten voin esitellä sen täälläkin. Blogiarpajaisten voittona hän sai pätkävärjättyä Sport-lankaa, KNIT U -ompelumerkin ja neljä 3 mm:n puikoille väänneltyä silmukkamerkkiä.


Tässä merkit vielä lähikuvassa. Tarvikkeet ovat peräisin Sinellistä, pihdit kähvelletty miehen työkalupakista ja logiikka ihan omaa tuotantoa. Niin että nyt sitä minäkin hurahdin helmiin. Piti ostaa tarvikkeet vain muutamaan silmukkamerkkiin, mutta kas kummaa, helmet sikiävät kuin kanit. Muuta selitystä räjähdysmäisesti täyttyvälle helmilaatikolle en keksi.


Tässä myöhäisillan innovaatio (alkoholilla ei ollut osuutta asiaan). Pienten timantinnäköisten muovi(?)palojen välissä on pikkuruiset mutterit ja renkaana rikat. Näitä saa rautakaupasta kilohinnalla!

Unohdin kertoa, että reissun huipennus oli lapsuudenkotini aitasta löytynyt vanha vyyhdinpuu. Rukkikin siellä oli, mutta jätin sen suosiolla odottamaan seuraavaa hulluudenpuuskaa. Valitettavasti vyyhdinpuu ei mahtunut kyytiin, koska auto oli täynnä matkatavaroita. Saan sen, kun joku seuraavan kerran matkaa sieltä tännepäin. Miten nelihenkinen perhe voi tarvita viikon matkalla niin paljon tavaraa, että farmariauto tulee tupaten täyteen? Eikä meillä ollut edes rattaita mukana!

Huomenna on taas aika hankkia lapsille lisää traumaattisia kesälomakokemuksia. Viikon mökkihöperöilyn jälkeen palaan taas blogiini horisemaan.

5 kommenttia:

 • Oi, kauniita helmitöitä!
  Mun teknilliseen mieleeni vetoavat varsinkin noi mutterilla varustetut. Mitenköhän mutterit kävis korvakoruihin... Olis töissä pojilla ihmettelemistä.

  Miksei suklaata kannata käyttää puikonpidikkeenä? Mä en keksi yhtään hyvää syytä...

  Kirjoittaja: Blogger Lappis, 27. heinäkuuta 2006 klo 21.00  

 • Joskus ostinkin noita rikkoja askarreltavaksi, mutten vielä vuosienkaan jälkeen keksinyt mitään hyvää ideaa. Silmukkamerkkejä en tosin ole vielä tarvinnut mihinkään, enkä varmaan osaisi käyttääkään. :/
  Mutta että kauniita!

  Kirjoittaja: Blogger janna, 27. heinäkuuta 2006 klo 21.12  

 • Toi mutteri-silmukkamerkki on tosi mahtava idea! Hetipäs kolahti kun tuon kuvan näin, sitä täytyy isännällekin näyttää. Josko vähän innostuis enemmän näistä neulejutuista ja saatais neuleaiheesta kerrankin joku järkevä keskustelu aikaan... (Ja saisin vastaukseksi jotain muutakin kuin vain ainaista myöntävää murahtelua, "joojoo hyvä se on"-tyylistä poiketen)Miehet ei ymmärrä neulekieltä mutta tuo mutterikuva varmaan puhuttaa. ;-)

  Kirjoittaja: Anonymous Minnie, 27. heinäkuuta 2006 klo 23.40  

 • mä kans tykkään mutterisilmukkamerkistä! kiva idea.
  raytakaupasta saa paljon kivoja osia kilohintaan, jotain joskus hamstrannutkin sieltä ;)

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 28. heinäkuuta 2006 klo 13.17  

 • Terveisiä salaiselta neuleystävältäsi!

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 31. heinäkuuta 2006 klo 9.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu