Vikatikkejä

tiistaina, heinäkuuta 25, 2006

Se pieni ääni

Tämä [SENSUROITU] [SENSUROITU] Blogger tökkii taas, siksi yksikuvainen postaus. Lisään kuvia myöhemmin jos se onnistuu.

Kuuletko koskaan ääniä, siis pääsi sisältä? Minä kuulin tänään. Luulen, että se oli terve järki. Se yritti sanoa, ettei Wool ole mikään sukkalanka. 100 % villalanka ei kestä kulutusta ja sukissa pitää olla vähän muovia, vaikkei kävelisikään piikkimatoilla.

Mutku mutku. Se viininpunainen lanka oli niin nättiä ja pehmoista. Se ihan totta halusi minulle sukiksi. Ja hallusinoin makoilevani sohvalla kylmänä talvi-iltana ihanaiset Haruha-sukat jalassani neuloen, syöden suklaata porkkanatikkuja ja katsellen jotain kivaa ohjelmaa, ja lapset nukkuvat, puhelin ei soi eikä kukaan kiipeile kirjahyllyyn tai syö sinkkivoidetta...

Saahan sitä aina toivoa.

Katsotaan, miten pitkään sukat kestävät. Väänsin niitä jo kantapäähän asti, joten paluuta ei enää ole. Neuloin sen mokoman tiimalasikantapään moneen kertaan ennen kuin siitä tuli hyvä. Niin että tätä en kyllä varmasti pura, vaikka lankavalinta olisi voinut olla fiksumpikin.

Lupailin aiemmassa postauksessa reissukuulumisia. Säästän teidät piinallisilta yksityiskohdilta ja totean lyhyesti, että matka oli pitkä ja takapenkki kovaääninen.

Pysähdyin matkalla lopulta vain kahteen lankakauppaan. Novitan tehtaanmyymälästä Korian ABC:lta löysin pussilankana uutuusväri-violettia Woolia alle puoleen hintaan verrattuna hyllylankoihin. Myös kohtalainen määrä vaaleanvihreitä Suvi-keriä lähti mukaan. Varkauden ompelutarvikkeessa oli loppuunmyynti, mutta langat olivat normaalihintaisia. Ostin kuitenkin Gedifran tummansinistä Modern cottonia. Puikot olivat -20 % ja ostin kahdet pyörö-Addit ja yhdet Addin sukkapuikot. Pirtin kehräämön ohitimme lauantaina, jolloin tehtaanmyymälä oli valitettavasti kiinni, ja muutenkin armas mieheni kohtasi kärsivällisyytensä rajat vaimon käsityöinnostuksen suhteen. Niinpä matkasta ei tullut Suurta Langanhankintareissua vaan ihan tavallinen lapsiperheen lomamatka.

Loppuun lapsen kohokohta lomareissulta: pikkumies löysi Suur-Savon ABC:n leikkipuistosta pienen kaivurin, jonka kyydistä lapsi piti kammeta väkisi.2 kommenttia:

  • Minäkin teen Haruha-sukkia wool-langasta. Nämä sukat jalassa pitää sitten vaan kävellä mahdollisimman vähän, ettei kulu :)

    Kirjoittaja: Blogger Sini, 26. heinäkuuta 2006 klo 12.43  

  • Mulla on yhdet Woolista tehdyt sukat, ihan sillä ajatuksella ettei kutittaisi niin kuin vaik Nalle jne. Ja on ne ollut kohtalaisessa käytössä, eikä mitään kulumisen merkkejä oo. Ei ne varmaan minään saapassukkina kestä, mutta muuten :)

    Kirjoittaja: Blogger derea, 26. heinäkuuta 2006 klo 19.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu