Vikatikkejä

tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Kivaa postia

Postipoika toi tänään paketin Vilmalta. Voitin Sisäinen villapaita -blogin arpajaisissa palkinnon, joka käsitti hahtuvakiekon ja Tangoa sävy sävyyn, kaksi silmukkamerkkiä ja virkatun Nasu-kukan. Paketissa oli mukana myös Royal-suklaata, jonka tosin ehdin syödä ennen kuin hoksasin kuvata palkintoni. Kiitos Vilma, aivan upea palkinto!


Myös uusi Moda ilmestyi tänään.

Ihanaa, itsetehtyjä nappeja! Innostuin heti! (Seuraava askel tässä näpräyshulluudessa on kai niveltää omat vetoketjut.)
Ilmeisesti ponchot ovat edelleen in, ainakin kässälehtien mielestä, koska kaikki kotimaiset näpräyslehdet tarjoavat niihin ohjeita. Tämä poncho on tehty Novitan syysuutuudesta Jengasta. Värit ovat kivat, mutta langasta 70 % (!!!) on akryylia.


Naisella ei koskaa voi olla liikaa huiveja, eihän? Tämä malli aloitetaan yläreunasta ja kavennetaan joka kerroksella.


Tämä toppi pääsi toteutettavien listalle . Neuloin jo mallitilkunkin Suvista mutta yritän olla aloittamatta tätä ennen kuin teen jotain kaikille keskeneräisilleni (lue: piilotan ne jonnekin pois silmistä).

Eikä kahta kolmannetta. Novita lähetti toiveeni mukaisesti kaksi kerää Teddy Galaxia palkkioksi Novitaklubissa julkaistusta ohjeesta. Näytöllä tuo sävy näytti tummemmalta ja jotenkin koko lanka oli vaisumpaa kuin odotin. Olisin toivonut voimakkaampaa sävyä ja pehmeämpää tuntua. Viimevuotiset Teddyt olivat selvästi pehmoisempia - onneksi ostin niitä muovikassillisen varastoon viime talvena.


Tässä lähikuva langasta.

Vielä loppukevennys: neiti melkein3-vuotta tuli äsken kertomaan, että hän kaivaa hiekkaa. Ja eikös lapsosen sängystä löytynyt kolmea eri väriä taikahiekkaa pitkin lakanoita. Kyllä lapset järjestävät sitten ihania ylläreitä!

1 kommenttia:

  • Mä ihastuin tuohon pontsoon ja hartia huiviin. Saa nähä jääkö hartia huivi ens kesälle, kun pelkään kesän loppuvan keseken :)

    Kirjoittaja: Anonymous Kati, 5. heinäkuuta 2006 klo 7.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu