Vikatikkejä

keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Värimehua ja muratin tuho

Tilasin nämä Jari Mäeltä maanantai-iltana ja tänään posti jo toi ne! Todella nopeaa palvelua, suosittelen.

Tilasin kolmea eri väriä: black cherrystä tulee viininpunaista, tropical punchista voimakkaan punaista ja orangesta oranssia. Vihreää Lemon-limeä ei Mäen varastosta löytynyt, mutta esitin toivomuksen, että sitä hankittaisiin. (Jos jollakulla on sitä ylimääräisenä, ostaisin mielelläni - tai vaihdan vaikka lankaan.) Hyviä Kool-Aid -värikarttoja löytyy muuten täältä ja täältä.

Vielä puuttuu värjättävää lankaa. Ongelma korjaantuu, kun pääsen käymään Novitan Lauttasaaren tehtaanmyymälässä ja tyhjennän hyllyt alelangoista. Ainakin Floricaa saa 1,30 €/kerä (vink vink!).


Olenko joskus maininnut, ettei meillä ole huonekasveja? Minun hellä hoivani on kasviparoille silkkaa saattohoitoa. Nyt paljastui, etteivät meillä pysy ehjänä tekokukatkaan. Tämä katu-uskottava muovimuratti harveni huomattavasti, kun unohduin lukemaan blogeja. Neiti 2,5 v kiskoi muratin varresta lehtiä irti ja tunki ne ulos hieman raollaan olevien parvekelasien väleistä. Kuudennessa kerroksessa asuminen ja navakka tuli pitivät huolen lopusta.
Jotain on silti valmistunutkin. Virkkasin tämän pikkulaukun jämä-Samoksista (sillä niitähän minulla riittää) ja sain tuhottua huikeat 60 g lankaa. Malli on simppeli ja ihan itse järkeilty. Nuo kukat on ommeltu kiinni sellaisiin hopeisiin koruneuloihin (ihan mahtava kapistus, ja minä olen sinnitellyt pitkään pelkillä hakaneuloilla!) joten niitä voi käyttää koristeina muuallakin kuin laukuissa.

6 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu