Vikatikkejä

torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Suuri Käsityölehti 6-7/2006


Kannattaisi varmaan tilata tämä lehti, kun ostan kaikki irtonumerot kuitenkin. Tällä kertaa SK:ssa oli paljon kivoja ohjeita eikä pääkirjoituskaan nostanut verenpainetta.

16-sivuinen sukkaliite tuntui vähän hassulta näin ennen juhannusta. Ehkä se olisi ollut ajankohtaisempi elokuun lehdessä? Mutta ehkä tähän tuplanumeroon piti saada joku extrajuttu eikä matskua kertakaikkiaan ollut.

Itse liite oli ihan hauska. Sukan kantapään ohje rautalangasta vääntäen oli ihan hyvää kertausta (ai kantalappua neulotaan tasona yhtä monta kerrosta kuin puikolla on silmukoita - hyvä tietää) ja se klassikko-ohjeena mainostettu pitsisukkamalli oli minulle ihan uusi.


Nämä glittergeelit, tekojalokivet ym. tuunausjutut olivat hauskoja. Näistä oli reilu viikko sitten juttu Ihanassa aamussakin, mutten ehtinyt nähdä juttua kokonaan kun lapset keksivät jotain kivaa ja luovaa, joka piti käydä estämässä ihan taloudellisista syistä.

Eilen Teho-osastoa katsoessani virkkasin verkkohuiviini puolitoista kerällistä lisää kerroksia. Samalla kiristin huivin yläreunaa ja virkkasin jokaiseen ketjuun yhden silmukan vähemmän kuin ohjeessa. Nyt se tuntuu paljon paremmalta. Huivia virkatessa vieressäni sohvalla istui flunssainen neiti 2,5v, joka piti huivin vapaata reunaa peittonaan. Aina välillä työ piti kääntää ja peitto asetella uudelleen.

Tässä vielä kesäparvekkeen koristus. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen!

1 kommenttia:

  • Hei!

    Vieläkö sinulta mahtaa löytyä tuo kyseinen SK-lehti? Etsin virkattujen nyöripolvisukkien ohjetta, ja kuulin, että tuossa lehdessä se on. Mutta lehteä ei enää läydy mistään :/ Jos olet halukas luopumaan lehdestä (myymään/vaihtamaan) tai lähettämään sukkien ohjeen minulle, olisin enemmän kuin onnellinen!

    Yhteydenotot: minneu@gmail.com

    Kiitos ja kumarrus <3: Minna

    Kirjoittaja: Anonymous Minna, 15. syyskuuta 2010 klo 21.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu