Vikatikkejä

lauantaina, kesäkuuta 03, 2006

Aikataulu petti

Lauantaiaamuna kello kymmenen oli pakko luovuttaa tytön pitsiboleron suhteen. Aikaa yo-juhlien alkuun oli muutama tunti, ja siinä ajassa olisi pitänyt neuloa toinen hiha loppuun, pingottaa ja kastella osat, antaa kuivua, ommella ne yhteen ja neuloa vielä kaulus ja etukappaleiden etureunat (ja keksiä sekä toteuttaa kiinnityssysteemi, joka on vielä inspiraatiokeijun varassa). Nyt boleron tekeminen ei motivoi yhtään, koska tiedossa ei ole juhlia joissa sitä voisi käyttää.

Kotitekoisen pitsiboleron sijaan pikkuneiti juhli marketista ostetussa pitsineuletakissa ja minua kismitti. Mikähän siinä on, että nykyään on tosi vaikea ostaa neulevaatteita? Vaikka kaupasta löytäisikin kauniin, hyvälaatuisen ja edullisen neulevaatteen, sitä hypistellessä tulee tunne että itse voisi ihan hyvin tehdä samanlaisen ja vähän paremmankin.

Ostin Anttilan tarjouksesta varastoon pinkkikirjavaa Samos Lollipoppia (1,90 €/kerä) ja vaaleanvihreää Violaa (1,50 €/kerä). Violasta tulee pojalle jokin pintaneulepusero ja Samoksesta minulle pusero. Tekisi kovasti mieli aloittaa jompikumpi näistä sen sijaan, että neuloisi keskeneräisiä valmiiksi.


Bloggauksen kuvitukseksi sinistä unikkoa. Tämä pala löytyi Marimekon jämäpalalaarista ja odottaa nyt Jotakin Suurta Suunnitelmaa.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu