Vikatikkejä

perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

"Sehän on nalle!"


...kommentoi neiti 2,5v pikkuveljensä uutta hupparia. Otan sen kohteliaisuutena.

Malli oli vauhdikkaalla tuulella, pahoittelen epäselvää kuvaa. Kyseessä on ihan perus-raglanhihainen huppari, edessä vetoketju, huppu helmineuletta + kaksi korvaa.

Ohje: Novita kevät 2006
Lanka: Samos (viime kevään väri)
Langanmenekki: 247 g (ohjeessa 300 g)
Mitä muutin: Korvasin ylivetokavennukset neulomalla 2 s oikein yhteen takareunoistaan, muuten olin uskollinen alkuperäiselle ohjeelle. (Harvinaista!)
Oma arvioni: Näköjään ohjeen orjallinen noudattaminen kannattaa. Tykkään lopputuloksesta eikä hupparin saajakaan pistänyt kovin pahasti hanttiin. Tällaisen voisi neuloa pinkkinä myös isosiskolle. Vetoketjun ompeleminen ei ole suosikkityövaiheeni, mutta käytössä vetskari on nappeja kätevämpi.
Ensi kerralla... ...Teen ehkä hihat eri värillä kuin vartalo-osan ja hupun. (Koska pinkkikirjavaa Samosta on varastossa vain neljä kerää. Kerrankin harmittaa kun en ostanut enempää lankaa.) Etukappaleeseen voisi kirjoa silmukoita jäljitellen lapsen etunimen alkukirjaimen.
Muuta: Ihastuin noihin korviin. Taidan neuloa lapsille muutamat nallepipot kevääksi. Samosta on edelleen kaikki nurkat täynnä.

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu