Vikatikkejä

torstaina, huhtikuuta 13, 2006

[otsikon paikka]

Uusi Knitty on ilmestynyt! Ja olen ihastunut tähän neulemalliin. Innostun aina näistä muunneltavista jutuista, vaikka en olekaan varma miten kätsät nuo tuplanapit ovat käytännössä. Mutta loistava idea, ehdottomasti.

Kävin tänään Menitassa enkä ostanut mitään. Edes puikkoja. Se vain sattui matkan varrelle, kun kävin Iso-Roban nappikaupassa etsimässä sopivaa vetoketjua blogivauvan neuletakkiin. Etsin turhaan sellaista vetoketjua, jossa "vetimen" paikalla olisi sen pienen lärpäkkeen sijaan rengas. Mistä niitä saa? Ei ollut Iso-Roballa eikä Sanomatalon Eurokankaassa. Jos olet bongannut jostakin vaaleansinisen (kts. Samoksen värikartta kevät 2005, väri 130) 30 cm pitkän avovetoketjun renkaalla, huuda hep!

Löysimme tänään lasten kanssa PIHAN. Hankien kadottua sieltä löytyi hiekkalaatikko, joka tosin muistutti vielä lähinnä puhdistamatonta uima-allasta. Mutta siitä viis, kurikset päälle ja hiekkalelut esiin. Taloyhtiön penkit odottavat vielä varastossa kevättalkoita. Kunhan penkit ryömivät talviteloiltaan, pääsen pihalle neulomaan.

Ensin pitää kuitenkin vierottaa blogivauva hiekan syömisestä ja kuran juomisesta. Lapsi tykkäsi pihan pikanteista makunautinnoista melkein yhtä paljon kuin keinumisesta.

Hyvää pääsiäistä! Ja muista pyhittää lankalauantai käsitöille, minä ainakin teen niin!

7 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu