Vikatikkejä

tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Lankojen pelastus + uusi perheenjäsen

Blogivauvan Samos-huppari (malli: Novita 2/2006) on nyt tässä vaiheessa. Se pitäisi siis kastella ja pingottaa ennen saumojen ompelua. Tämä työvaihe saa odottaa lasten nukahtamista, sillä noiden termiittien hereillä ollessa ei nuppineuloja voi ottaa esiin. Onhan meillä leikkikehä, mutta isompi tenava osaa jo karata sieltä ja pienempi on tajunnut sen olevan sadistinen vankila, jonne joutuessaan on lupa karjua niin että kitarisat lepattavat. (Ja ne, jotka tuntevat minut IRL, tietävät, että blogivauvasta lähtee aikuisten oikeesti tosi kova ääni.)

Edellinen Samostyö opetti, ettei kevyt sumutus riitä Samoksesta neulottujen kappaleiden kostuttamiseen. Tällä kertaa aion liottaa neulomukset vesiämpärissä, puristella varovasti ylimääräisen veden pois ja neulata mittoihinsa vasta sen jälkeen. Jos sen käsittelyn jälkeen vielä riittää asennetta rullautua reunoista, en ymmärrä mikä auttaisi.

Blogivauva esittelee tässä Sellon Citymarketin alelaarista pelastamiani lankoja. Popit ja hiphopit maksoivat euron/kerä ja Salsa tuplaten. Eihän niitä voinut sinnekään jättää, eihän? Varsinkaan sillä hinnalla.
Tässä taas on uusin perheenjäsenemme, joka vihjasi kainosti haluavansa monta virkattua suojuspussia.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu