Vikatikkejä

sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Karkurilapaset


Tällaisia lapasin tikuttelin eilen katsellessani kuinka Potter jahtasi liekehtivää pikaria. Sen verran jännä leffa oli, että silmukkalaskut menivät sekaisin ja kämmenosassa on nyt yksi silmukka enemmän kuin ekassa lapasessa. Arvatkaapa, olenko niin pedantti että purkaisin virheeseen asti. No en. Varsinkin, kun esikoisen lapasilla on taipumusta karkailuun. (Minne ne oikein menevät? Onko jossakin lasten lapasten luvattu maa, jossa ei ole kuralätäköitä eikä koirankakkoja?)

Käynnissä taitaakin olla jonkinlainen joukkopako, sillä neiti ei millään meinaa löytää käteen pantavaa. Parittomia tumppuja kyllä olisi. Suunnittelin, että neuloisin aina kaksi identtistä lapasparia, jotta yhden lapsen katoaminen ei haittaisi. Mutta on tosi puuduttavaa neuloa kaksikin samanlaista, saati sitten neljä!

Huomenna suuntaan sukulaiskansan tykö tutkimaan Tallinnan lankakauppoja. Toivottavasti budjetti ei kurahda yhtä pahasti kuin unelmakämpän pojilla!

1 kommenttia:

  • Hihhii... On se lapasten luvattu maa jossain, se voi olla missä vaan:)) N. 5 vuotta sitten, meiltä hävisi yhdet lapaset harrastusreissulla. Ne lapaset löytyivät ihmeen kaupalla, noin puoli vuotta sen jälkeen: Naapurikunnan eräästä päiväkodista, jossa sattui erään ystäväni lapset olevan hoidossa. Ja sen päiväkodin löytövaate-laatikosta. Niissä lapasissa oli meidän lapsen nimi ja ystäväni etsi laatikosta oman lapsen lapasia ja ihmetteli niitä meidän lapasia siellä. Koskaan en ole saanut tietää mitä reittiä lapaset sinne kulkeutuivat??? Ihmeitä tapahtuu kokoajan:))

    Kirjoittaja: Blogger eusu, 17. huhtikuuta 2006 klo 22.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]



<< Etusivu