Vikatikkejä

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Violaa saa taas!

Helsingin city-Anttilasta löytyi tänään Violaa. Kevät on tullut! Ostin kaksi kerää uutuusväri-vaaleanvihreää ja kaksi kerää beigeä. Näistä tulee lapsille kesähatut Stitch'n Bitchin napanuorahatun ohjetta mukaillen.

Uusista väreistä vaaleanvihreä on oikein kaunis, mutta pinkki ja turkoosi ovat mielestäni lähinnä atsovärejä: räikeitä ja luonnottomia. En tykännyt yhtään.

Samos-jakun valmistuttua päivittelin, ettei minulla muka ole yhtään neuletyötä kesken. Lyhytpä on käsityöläisen muisti. Neulekorin pohjalta löytyi esikoisen kypärämyssy, joka kaipaa saumojen ompelua, lankojen päättelyä ja solmimisnauhoja. (Odottelen viimeistelykeijua saapuvaksi joskus tämän vuoden puolella.) Kesken oli myös Joyride-huivi, josta karkasi silmukka niin pahasti etten saanut enää tilannetta korjattua. Joten se meni purkuun.


Tekemättäkään en osaa olla. Aloitin vaaleanpunaisesta Samoksesta verkkohuivia, josta tulikin neiti 2,5v:lle kolmiohuivi. Jotenkin verkon virkkaaminen ei nyt nappaa. Pinkkikirjava baby merino huutelee tuolta lankalaatikosta haluavansa lapasiksi ja taidan vastata sen kutsuun. Lapsen edelliset lapaset unohtuivat bussiin ja nauttivat nyt vapaudestaan jossakin. Vaikka ne löytyisivätkin, ovat jo varmaan niin villiintyneet ettei niistä olisi enää pieni käsiä lämmittämään.

3 kommenttia:

 • Voisitko sä kertoa ton Violan puikkosuosituksen? Mulla kun on taas ajatuksia, ja just mietin, että kumpa se Viola tulis pian taas kauppoihin... Nyt en ihan ehdi heti katselemaan, niin se helpottaisi mun mielenrauhaa, kun voisi helpommin suunnitella :D

  Kirjoittaja: Blogger derea, 27. maaliskuuta 2006 klo 21.26  

 • Derea: Violan puikkosuositus on 3-3,5. Itse olen kyllä aina neulonut 3,5 mm:n puikoilla ja voisin kuvitella käyttäväni nelosiakin.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 27. maaliskuuta 2006 klo 21.30  

 • Apua, just nyt tuli kauhea hinku päästä näkemään ne Violan uudet värit. Onneks Anttila on jo tältä päivää sulki. Ehkä tyydyn naputtelemaan googeliin viola yarn colorcard :)

  2,5 veellä on soma poseeraus.

  Kirjoittaja: Blogger laurakoo, 27. maaliskuuta 2006 klo 21.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu