Vikatikkejä

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Varsinainen shoppailublogi

"Eikö ole vähän aikaista?" mieheni kommentoi tullessaan kotiin.

Kaikki alkoi kevätsiivouksesta. Minun PITI pestä jääkaappi, mutta heti ekalla hyllyllä tuli vastaan puolikas luumusosepurkki. Leipominen on paljon hauskempaa kuin siivoaminen.


Arvaa, missä kävin eilen?

Menimme Ikean puolijuoksua läpi, kiitos pikku kirittäjien. Yläkertaa kiertäessä neiti 2,5v kiljui sinnikkäästi haluavansa matkarattaisiin. Alakerrassa taas kaikui "Tahtoo leppuselkään!" -huuto. Rattaissa istuminen muuttui selkeästi kakkosvalinnaksi, kun neiti näki minun ottavan vauvan rattaista selkääni Ergoon.


Blogivauva taas alkoi kiljahdella ja läpsiä hartioitani "laukkaa, ratsu reima" -tyyliin aina kun pysähdyin katsomaan jotakin. Jos se ei tehonnut, hän alkoi nyhtää niskahiuksiani. Liikkeessä oli siis pysyttävä.

Luulisi, että tällä tekniikalla säästyisivät rahatkin.

Niinpä. 44 euroa meni, täysi kassillinen tavaraa lähti mukaan. Ja oikeastaan mitään en muka löytänyt. Mystistä.

Kangasosastolle oli tullut upeita graafisia kankaita. Räikeiden värien ja jättibanaanien jälkeen oli ihana nähdä hillittyjä värejä ja kuoseja. Ostin kahta eri kangasta olkalaukkuja varten. 40 cm kangasta riittää kahteen olkalaukkuun, ja kun metrihinta on alle 6 euroa, eivät nämä veskat tule kalliiksi.

Enkä tästäkään kaupasta selvinnyt ulos ilman lankaostoksia.

Pitäisiköhän muuttaa tämän blogin nimi shoppailublogiksi? Näyttää siltä, että ostan tarvikkeita ihan liikaa tulostahtiini nähden. Eilen Ikeassa mieskin kyseli, ettenkö varmasti tarvitse uusia koreja lankoja ja kankaita varten. Olisinhan minä tarvinnut, mutta en millään kehdannut myöntää sitä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu