Vikatikkejä

torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Pelastetut langat ja Novitan vauva-extra

Blogivauvan tummansininen kypärämyssy syntyi merinovillaisesta Woolista, jota löytyi kuukausi sitten Menitasta. Kyllä se vain on huomattavasti mukavampaa neulottavaa kuin nyky-Woolit. Esikoinen saa samanlaisen punaisen, sekin sitä vanhaa, parempaa laatua.

Nuo punakirjavat Samokset väittivät olevansa uhanalainen laji, joten pelastin ne Prisman ankeasta lankahyllystä. Minun varastossani ne elävät kai ikuisesti (kerien määrä vain kasvaa, ei vähene!). Oli minulla niitä varten joku suunnitelmakin, mutta kuluneet kolme vuotta jatkuvan yöheräilyn merkeissä ovat tehneet tehtävänsä eikä lähimuististani ole enää mihinkään.

Mahdollisesti ehdin hukata nuo kerät ennen kuin muistan, mitä varten ne ostin.

Mustat Malibu-kerät lahjoitti Novita kiitokseksi neuleohjeesta. Novita-klubin extra-ideoista löytyy nyt hihattimen ohje.


Tämä löytyi Citymarketin lankahyllyltä KAKSI VIIKKOA sen ilmestymisen jälkeen. Jossakin nyt tökkii logistiikka.


Kiva bolero, kiva graafinen pintaneule. Ei mitään mullistavaa mutta näppärän oloisia malleja kuitenkin.

Pupukorvainen huppari? Tupsuhäntä hameessa pepun päällä? Taisi Novitalla mennä nuori-extran ja VAUVA-extran mallit sekaisin. Tuon pupuhupparin voisin kyllä tehdä meidän neiti 2v:lle.
Miksi itseraidoittuvia lankoja mainostetaan kuvalla sukkaparista, jossa toinen päättyy vihreään ja toinen turkoosiin raitaan? Lisäksi langan värivirheet pistävät ikävästi silmään useammastakin raidasta. Olisivat nyt edes käsitelleet kuvaa taittovaiheessa.

3 kommenttia:

 • No, eipähän tule ainakaan pettymystä langan ostajalle, kun jo kuvasta näkee ongelmat. Epäilen kyllä, että suurin osa tavallisista sukan neulojista ei välitä asiasta.

  Kirjoittaja: Anonymous JaanaV, 3. maaliskuuta 2006 klo 9.32  

 • Kiva myssy vauvalla!

  Mä jo kiivaasti mietin mitä seuraavaks Novitalle jotta sais lankaa :)
  Hihattimen bongasin kans ja mm. siitä (ja muutaman muunkin blogilaisen lähettämästä ohjeesta) sainkin idean pistää kans ohjeen. Ainahan se lanka kelpaa ;)

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 5. maaliskuuta 2006 klo 11.30  

 • Millonkohan mä saan tuon nuoriso extrani ...murrr

  Kirjoittaja: Anonymous Kati, 5. maaliskuuta 2006 klo 19.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu