Vikatikkejä

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Pehmokisaa ja välityölapaset

Posteljooni runnoi tänään postiluukusta uuden Pirkan. Valitettavasti sieltä ei löytynyt tällä kertaa yhtään neuleohjetta, mutta yksi sivu oli uhrattu käsityöaiheiselle kilpailulle. Novita ja Pirkka etsivät parasta neulottua tai virkattua pehmoa. Työhön on käytettävä - ylläri, ylläri - Novitan lankoja, joita on odotetusti palkintonakin. Kilpailussa on kolme sarjaa: ala-asteikäiset, ylä-asteikäiset ja avoin sarja. Lisäksi palkitaan Idoli-Ilkan lempipehmo, Pirkka.fi:n kävijöiden suosikki ja trendikkäin pehmo. Kilpailuaikaa on 30.9. asti.

Pirkan edellinen kilpailu poiki monta mainiota pipomallia (joista yhtäkään en ole vielä toteuttanut mutta listalla ovat, kylläkyllä, kunhan tässä nyt ehtii). Toivottavasti tämä kisa on yhtä tuottoisa.


Jaeger baby merinosta syntyi lapaspari pikkuneidille. Kerrankin maltoin neuloa peukalot ja päätellä langat samantien. Lankaa kului 23 g. Olen aivan ihastunut tämän langan värimaailmaan ja pehmeyteen. Ja keräkin on niin somaan muotoon kääritty!


Eilen Ihanan aamun Tiina Klemettilällä oli kaunis neulepusero. Pahoittelen huonoa kuvaa, televisiosta kuvaaminen ei ole ihan minun juttuni. Mutta kyllä tästä erottaa puseron kauniin pitsin. Tiinalla on usein yllään neulevaatteita tai -asusteita, mikä sopii hyvin ohjelman tyyliin.

1 kommenttia:

  • Ihailin tuota samaista paitaa ja hänellä on muutenkin kivan näköisiä vaatteita joita miehenikin ihailee, tosin eri syystä kun minä ...;)

    Kirjoittaja: Anonymous tuitu, 29. maaliskuuta 2006 klo 22.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu