Vikatikkejä

perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Luovaa pingotusta

Samosjakku on edistynyt pingotusvaiheeseen. Nuppineulat vain loppuivat kesken, joten turvauduin hakaneuloihin. Onneksi hakaneuloja sentään riitti, sillä seuraavaksi olisin sosialisoinut mieheni hammastikkuvaraston.


Mutta mitä nämä Samokset ostoskärryssä tekivät? Sain hyvän tekosyyn ostaa näitä euron lankoja Prismasta, kun viikonlopun ruokaostosten lisäksi listalla oli myös keväthaalari blogivauvalle. Haalarihan kaipaa samansävyisiä asusteita, eikös juu?


Mutta tulikohan vähän liioiteltua kasvunvaraa? Lapsikaan ei tykännyt kahisevasta haalarista. No, säät ovatkin taas kylmenemässä, joten ihan heti ei tarvitse siedättää lapsille uusia, pelottavia vaatteita.


Samosjakku on nyt kappaleiden yhdistämistä, saumojen ompelua, lankojen päättelyä ja helma-pääntieresorin neulomista vaille valmis. Eli aika kesken vielä *virn*. Ja eilen jakku sai vakavasti otettavan kilpailijan, joka uhkaa viedä kaiken liikenevän vapaa-aikani ainakin siihen asti, että saan selville sen keskeisen henkilön joka kuolee tässä kirjassa.

3 kommenttia:

 • No vähän on kasvunvaraa, mutta ainahan tuonne alle voi neuloa jotakin "täytteeks" niin eipä ole puku enää yhtään liian iso ja lisää hyviä (?) syitä ostaa lankaa=)

  Kivannäköinen muuten tuo puku...

  Kirjoittaja: Blogger Riikka, 17. maaliskuuta 2006 klo 9.41  

 • Mä voin kertoa, kuka kuolee? ;)

  Kasvunvaraa on ihan hyvä olla. On kuitenkin vielä aikaa ennen kuin ohuthaalarikelit oikeasti tulee. :)

  Kirjoittaja: Blogger Tuazophia, 17. maaliskuuta 2006 klo 11.13  

 • Iik, älkää kertoko kuka kuolee, en ole vielä lukenut niitä kahta edellistäkään kirjaa, vaikka ne on olleet minulla lainassa jo pari viikkoa...

  Kertakaikkisen suloinen blogivauva muuten :D

  Kirjoittaja: Anonymous Mermaid, 19. maaliskuuta 2006 klo 19.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu