Vikatikkejä

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Lankahuhuja ja kirjastolöytöjä

Kuulin huhun, että Viola-lanka olisi kokonaan poistunut Anttilan valikoimista. Kysyin asiaa Anttilan asiakaspalvelusta ja huojennuksekseni uutinen osoittautui ankaksi. Violat (kuten myös merseroidut sisarensa Ericat) ilmestyvät Anttilan hyllyille myöhemmin keväällä. Uusia värejäkin on: turkoosi, vaaleanvihreä ja pinkki.

Huono uutinen taas on, että uusi hinta Violalle on 2 €/kerä (ennen 1,5 €, tarjouksessa 1 €). Tämä johtuu asiakaspalvelun mukaan heidän ostohintojensa noususta. Mutta on se silti halvempaa kuin esimerkiksi Mandarin Petit. Ja kestää käytössä hyvin, väritkään eivät haalistu.

Ja sitten kirjastoreissun satoa:


Ihan kiva kirja nuorelle, aloittelevalle neulojalle, mutta minä en oikein saanut siitä mitään irti. Neiti 2,5v tykkäsi värikkäistä kuvista ja luki sitä kuvakirjana.


Varasin tämän oppaan kirjastosta Susannan blogin innoittamana ja olen kovasti tyytyväinen. Minulla on ollut saumuri jo 13 vuotta enkä olen tajunnut tehdä sillä muuta kuin siistejä saumoja.

6 kommenttia:

 • Mulle annettiin sitten virheellistä tietoa :/

  Kirjoittaja: Blogger derea, 15. maaliskuuta 2006 klo 17.01  

 • Minä lähetin sähköpostikyselyn ja nopeasti sain vastauksenkin, sama tieto kuin sinulla. Maaliskuun lopulla tulevat hyllyihin.

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 15. maaliskuuta 2006 klo 17.42  

 • Itse olen ajatellut tuota "Kivoja kuteita"-kirjaa 11-vuotiaalle kummitytölle. En ole sitä kovasti selaillut, vain hieman silmäillyt... Mitä mieltä, voisiko olla oiva lahja sen ikäiselle, nyt kun sitä olet katsellut??

  Kirjoittaja: Blogger eusu, 15. maaliskuuta 2006 klo 21.23  

 • Minusta tuo Kivoja kuteita ei oikeastaan sovi aloittelevan neulojan ohjekirjaksi, neuleet on kuitenkin tehty melko ohuista langoista ja vaativat kohtalaisesti kärsivällisyyttä, jota ei ainakaan meidän 12 v. tytöllä ihan vielä ole. Mutta ideoita hän kirjasta sai äidin toteutettavaksi!
  M

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 17. maaliskuuta 2006 klo 13.23  

 • Ahaa M anonymous, kiva tietää... Kun sitä silmäilin, se vaan näytti jotenkin niin "lapsekkaalta", että heti luulin sen olevan "aloittelevalle".

  Kirjoittaja: Blogger eusu, 17. maaliskuuta 2006 klo 16.06  

 • Eusu: Kirjassa on kaikenlaisia töitä, osa on tosi simppeleitä tyyliin ribbikaulaliina ja pienet rannekkeet. Itse olisin 12-vuotiaana tykännyt kirjasta kovasti, mutta olinkin sen ikäisenä jo melkoinen näpertäjä.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 17. maaliskuuta 2006 klo 20.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu