Vikatikkejä

sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Kevättä keittiössä

ENNEN

... JA JÄLKEEN!

Koti sisustuu nurkka kerrallaan. Keittiön ikkunalaudalla keräytyi kaikenlaista ajopuuta, joka vieraiden tullessa peitettiin vetämällä eteen valjunkeltaiset verhot. Napistuani niistä räteistä ja roinasta noin puoli vuotta sain vihdoin aikaiseksi tehdä asialle jotain. Tavaroille löytyi uudet kodit kaapeista ja roskiksista (kaikkea sitä tuleekaan säästettyä!), ja niiden tilalle laitoin Ikean ruukkuihin kasvamaan rosmariinia, basilikaa ja ruohosipulia. Raikkaanvihreät sivuverhot löytyivät Anttilasta ja kappa on itse ommeltu Marimerkon vihreästä miniunikosta.

Aina, kun pysähdyin lankahyllylle, neiti 2,5v kantoi ostoskoriin kerän pinkkiä Tangoa Fania. Nyt vihdoin hellyin ostamaan sen. Ellei siitä tule sitä suunnittelemaani kaulahuivia, pitäköön lapsi sitä pehmoleluna tai vaikka muumien pesänä.


Esittelin Savosta tulleelle vieraalle Menitan ja ostin itselleni muutaman kerän vaaleanpunaista Flavia Babya. Mukaan tarttui myös lisää laivastonsinistä merinovillaista Woolia (vain 1,50 €/kerä!). Hiplasin kaihoisana Sivillaa, joka jäi toistaiseksi hyllyyn odottamaan inspiraatiota.


Flaviasta on jo tulossa Joyride-huivi. Tässä avulias lapseni venyttelee huivinalkua, jotta pitsineule näkyisi paremmin. Ihana malli neuloa!


Tässä venyy ja kuivuu saumojen ompelua vaille valmis kypärämyssy. Minulla on taipumus neuloa mukavaa ohjetta monta kertaa peräkkäin, ja tämä siksak-myssy on sellainen. Lankana merinovillainen Wool (tätä jäi vielä Korian ABC:lle, vink vink!).

4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu