Vikatikkejä

torstaina, helmikuuta 09, 2006

"Ne seurasivat minua kotiin"

Kävin tänään Menitassa ostamassa Addin 30-senttiset pyöröpuikot hihatinta varten (niillä sukkapuikoilla ei vaan tule tarpeeksi siistiä minun käsialallani). Otin lapsetkin mukaan ja ajoitin ruokailun lankakaupan JÄLKEEN, jotta visiitti lankataivaassa jäisi mahdollisimman lyhyeksi. Vaikken lähtenytkään mukaan lankalaihikseen, olen yrittänyt olla kasvattamatta varastoa enää nykyisestä. Tähän asuntoon ei kertakaikkiaan enää mahdu enempää lankaa.

Niinpä.

On se jännä, kuinka paljon ehtii ostella kymmenessä minuutissa.

Oi, ihanaa alpakkaa. Tämä lanka on unelmanpehmeää. Tämän neulominen on varmasti lähellä suklaan syömistä. Tämä on minun terapialankaani. Säästän sitä pahan päivän varalle ja otan puikoille sitten, kun tekee mieli katkaista oma jalkansa että pääsee sairaalaan pakoon kiukuttelevia lapsia.
Salama pilasi värit, oikeasti nämä Eskimot ovat tummansinisiä. Näistä tulee blogitaaperolle lämpimät tossut ulkoiluun. Kengät eivät tuon vauhtivillen jalassa vielä pysy.Pinkkiä - arvatkaa kenelle? Lanett muuntautuu tyttärelle pipoksi. Hänellä on tuollainen shokkipinkki kakkoshaalari, muttei yhtään siihen sopivaa päähinettä. Baby Merinoiden kohtalo on vielä avoin. Muistan nähneeni jonkun blogissa tästä neulotut sukat ja se kaunis pinta jäi mieleeni. Pitihän tätä nyt ostaa, kun se kohdalle osui. *seliseliseli*

Lisäksi ostin ison läjän tummansinistä merinovillaista (!) Woolia. Niistä ei ole kuvaa, mutta kyllä ne ovat ihan oikeasti olemassa. ("No nyt sillä on jo lanka-aiheisia hallusinaatioita.")

Kun pääsin ulos Menitasta (ja ruokin kiukkuiset lapset) kävin vielä Eurokankaassa hakemassa kankaita uusiin imetyspaitoihin. Entiset ovat liian isoja. (Kuulivathan kaikki siellä takarivissä? Liian ISOJA. *aaltoja*)


Eurokankaassa oli myös tätä heijastintarraa (ja kuten huomaatte, toimii hyvin ainakin salaman kanssa). Heijastimiä huopakankaalle? Lastenvaunujen runkoon? Pitää vähän testailla, miten hyvin tarttuu kankaaseen.

5 kommenttia:

 • Ah, miten helpottavaa, että en olekaan kovin paha lankahamsteri... ;-D Mutta se Menita kutsuu minua tännekin asti, maltan tuskin odottaa reissua sinne suuntaan!

  Kirjoittaja: Blogger Altocumulus, 9. helmikuuta 2006 klo 20.59  

 • Mä kans ostin tänään imetyspaitoihin kankaita :)
  Pitää vaan tehdä _tarpeeksi_ isoja :D ja toivoa että ne jää pian isoiksi *heh*

  Kivoja lankoja.

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 9. helmikuuta 2006 klo 21.43  

 • mitä, haaveileeko joku muukin lepolomasta sairaalassa, ihan pienestä jalan murtumisesta, ja saisi vain neuloa:) tuttua...ihania lankoja.

  Kirjoittaja: Blogger Ziina, 10. helmikuuta 2006 klo 9.04  

 • Enpäs ole koskaan ajatellut jalan katkeamista tuolta kannalta...hmmm...onneksi on mullakin tuota alpakkaa pari kerää, että voi heikkona hetkenä turvautua siihen.

  Kirjoittaja: Blogger miu, 10. helmikuuta 2006 klo 9.19  

 • Onneksi ei oltu yhtä aikaa Menitassa, sillä noi langat olis ihan hyvin voineet seurata mua minun kotiin.

  Kirjoittaja: Blogger KirsiÄr, 10. helmikuuta 2006 klo 12.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu