Vikatikkejä

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2006

Hämä-hämä-häkki


Olen plärännyt levottomana lehtiä ja nettiä Suuren Inspiraation toivossa. Kivoja malleja on, mutta mikään ei oikein iske. Langatkin pitävät mykkäkoulua. Enkä löytänyt Novitan nuorisoextraakaan, vaikka juoksin kolme kauppaa läpi kiukuttelevien lasten kanssa. Turhauttavaa, kun näin kisojen aikaan olisi mukava istua sohvalla neulomassa.

Hetken mielijohteesta testasin kirjahyllyssä puoli vuotta marinoituneen kangastussipakkauksen. Blogivauvan sininen kypärämyssy piristyi tällä maurikunnasmaisella hämähäkillä. Tähän tulee himo! Kauankohan meillä on enää on puhtaita, valkoisia lakanoita?

3 kommenttia:

 • Minä ravasin tänään Citymarketia saman lehden perässä. Ei löytynyt lehtihyllystä, mutta lankahyllyjen luota löytyi pino ja sain omani.

  Kirjoittaja: Anonymous JennyF, 22. helmikuuta 2006 klo 23.08  

 • Kiitos ihanasta paketista =O)!!
  Noihin kangastusseihinkin voi jäädä aika pahasti kiikkiin, niin että lopulta kaikissa alkkareissakin seikkailee joko Akuankka tai Koiramäen Martta..

  Kirjoittaja: Anonymous Helminalle, 22. helmikuuta 2006 klo 23.51  

 • Jos lasket vähän piirrustusten tasoa voit aina syyttää blogitaaperoa ja sitten voitte yhdessä miehen kanssa ihastella millainen tulevaisuuden lupaus taapero onkaan taiteiden saralla! :)
  Haluatko liitteen postitse? Täällä periferiassa niitä olisi yllin kyllin. :D

  Kirjoittaja: Blogger Altocumulus, 23. helmikuuta 2006 klo 8.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu